Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea, într-o nouă belea. Iar a făcut-o lată într-un bar

Alex Velea, într-o nouă belea. Iar a făcut-o lată într-un bar
Face și face și intră din nou în probleme. Alex Velea a fost prin iar cu mâța în sac. Ce s-a mai întâmplat.

Cu puțin timp în urmă, într-un club, Alex Velea a avut un comportament total neadecvat. Ce s-a întâmplat cu artistul.

Alex Velea, într-o nouă belea. Iar a făcut-o lată într-un bar

Mare petrecere într-un club de pe litoral, de unde nu a lipsit nici Alex Velea cu viitoarea sa soție, Antonia. Până aici, nimic ieșit din comun, numai că la un moment dat, Alex Velea a vrut să-și arate talentul. Potrivit Cancan, în încercarea de a desface o sticlă de șampanie, Alex Velea i-a stropit pe cei din jur cu prețioasa băutură.

Cel mai îmbăiat se pare că a fost chiar un bodyguard al clubului, pe care, culmea, tot Velea a încercat să-l provoace. Omul însă, nu s-a pus la mintea lui și a încercat să-l potolească. După momentul neplăcut,  Alex și Antonia au părăsit localul.

Velea și Antonia, acuzați că au scuipat o tânără de 27 de ani

Nu cu mult timp în urmă, aceeași Alex Velea și Antonia au fost protagoniștii unui alt episod șocant. O tânără de 27 de ani i-a acuzat că s-au comportat în ultimul hal cu ea, scuipând-o și înjurând-o. De parcă asta n-ar fi fost de ajuns, tânăra a spus că au întrebat-o în mod frecvent dacă a făcut sex anal. Femeia, pe nume Francesca, a mărturisit totul celor de la Cancan, afirmând totuși că nu vrea să le facă rău. Însă așteaptă ca vedetele României să-și ceară scuze.

Cei doi au spus că totul e circ mediatic

La scurt timp după acuzațiile tinerei, Alex și Antonia au susținut că acuzațiile tinerei sunt nefondate. Aceștia au primit și sute de mesaje de la internauți care și le-au adresat cuvinte dure. „Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație.

Însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane. Pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au spus cei doi.

Sursă foto: cancan, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre