Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea și-a tatuat motto-ul după care se ghidează în viață. Veste bombă pentru toamna acestui an

Alex Velea și-a tatuat motto-ul după care se ghidează în viață. Veste bombă pentru toamna acestui an
Alex Velea mărturisește că 2016 a fost anul în care s-a apucat să-și facă tatuaje, pentru că atunci a găsit artiștii potriviți. Printre acestea se află și motto-ul după care se ghidează în viață. Vedeta a dat și vestea bombă!

Alex Velea a mărturisit că se ghidează în viață după un motto al lui Constantin Brâncuși. Aceste cuvinte care i-au schimbat destinul și le-a tatuat pe piele. Veste bombă pentru această toamnă. 

Alex Velea: „La toamnă lansez cel de-al doilea album din cariera mea. Se numește 13”

Mereu în competiție cu el însuși, Alex Velea și-a tatuat pe pielea motto-ul după care se ghidează în viață.  „Creează ca un Dumnezeu, ordonă ca un rege, muncește ca un sclav” sunt cuvintele celebrului Constantin Brâncuși. „Să ști cum să te impui, dar bineînțeles, într-un mod civilizat…”, a mai spus artistul.

De asemenea, în podcast-ul Ilincăi Vandici, Alex Velea le-a dat fanilor și vestea mult așteptată. „La toamnă lansez cel de-al doilea album din cariera mea, se numește 13. Tot mintea că lansez albumul ăsta de ani buni și acum se întâmplă”, mai spune artistul.

Nu-i place să primească complimente

Alex Velea are un lucru care-l enervează: să fie lingușit prin complimente. „Știu să primesc complimente, dar nu-mi prea multe. „Ești tare rău, accept și atât, dar mă supăr când sunt depășite niște limite”, a mai spus acesta.

De ce nu o înșeală pe Antonia

Alex Velea și Antonia

Alex Velea crede că prima căsnicie nu a mers pentru că „nici eu nu eram ce trebuia pentru fosta mea parteneră, nici ea pentru mine”. „Iubirea înseamnă sacrificiu, loialitate, comunicare, loialitate, Antonia mi le oferă și cred că și eu, așa cum și le dorește ea. Suntem deja de 12 ani împreună, deși e în mediul nostru e greu să-ți păstrezi integritatea. Noi avem la bază niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește.

„La tinerețe trebuie să ai experiențe pentru ca atunci când dai de aleasa sau alesul să știi să prețuiești”

Eu pe ea n-o înșel nu pentru că nu ar afla, ci pentru că nu simt să fac asta”, susține artistul. Ce contează cel mai mult pentru ca un bărbat să nu meargă după alta? „Partea sexuală contează mult. O combinație de la sex, la felul în care te exprimi tu ca bărbat femeii, cât și invers cu felul în care o susții, în care îi faci complimente. Să nu intri într-o rutină de-aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire.

Sau să-ți cauți validare în altă parte. (…) În plus, trebuie să ai și niște experiențe pentru că e foarte multă informație. Și dacă te uiți pe instagram, pe tiktok te zăpăcesc… de aceea, la tinerețe trebuie să ai experiențe pentru ca atunci când dai de aleasa sau alesul să știi să prețuiești, ca să mergi mai departe cu omul potrivit”, a punctat Velea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre