Simona Ionescu / Redactor Șef

Pavel Bartoș a dat vestea așteaptă de fani de peste un an. Va fi ceva răsunător, cu Smiley în preajmă

Pavel Bartoș a dat vestea așteaptă de fani de peste un an. Va fi ceva răsunător, cu Smiley în preajmă
Pavel Bartoș este un artist aparte, cu mare priză la public, extrem de îndrăgit de public. A știut din start să își țină familia departe de privirile indiscrete și să își construiască o carieră pentru care este invidiat de multe vedete.

În timp ce toți românii sunt cu mintea la vacanța de vară, sau chiar în vacanță, Pavel Bartoș a dat vestea pe care o așteaptă toți fanii lui de peste un an. Urmează ceva răsunător, pe măsura succesului proiectului inițial, iar Smiley va fi și el prezent. Celebrul actor a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru CIAO că el nu are timp de vacanță, căci lucrează intens la un nou proiect cinematografic. În aceste zile se păregătește continuarea comediei de mare succes Ramon. Este de așteptat ca Ramon 2 să se lanseze în luna noiembrie, anul viitor.

Pavel Bartoș a dat vestea așteaptă de fani de peste un an

Deși a avut un sezonul intens la Românii au talent, Pavel Bartoș nu a putut să ia vacanța de vară. De fapt, urmează trei filme în care este implicat. „Vacanța va veni la un moment dat, dar nu mă gândesc la ea acum”, mărturisește actorul. După cum le-a declarat jurnaliștilor, este ocupat cu spectacolele sale de teatru, cu festivaluri de teatru, și, în plus, lucrează la trei filme: Ramon 2, un film de Crăciun și comedia polițistă Vacanță All Inclusive.

Bunul său prieten Smiley este și el implicat în ultimul proiect menționat. „Nici unul nu este încă filmat, suntem în pre-producție. Știm doar că Ramon 2 va fi lansat în noiembrie anul viitor, înainte de Crăciun. Despre comedia polițistă nu știm încă, dar lucrăm intens la ambele proiecte”, a mai declarat Bartoș pentru sursa citată.

Smiley este și el în preajmă

Lungmetrajul Ramon, în care a jucat și a fost și producător, primește o continuare la cererea publicului. Actorul îmbină cu succes cariera în actorie cu cea în televiziune, aducând mereu proiecte de calitate în atenția publicului.  Chiar dacă are așa mult de lucru, Pavel Bartoș nu se plânge de oboseală sau suprasolicitare. Secretul este să faci ceea ce îți place, spune acesta.

Pavel Bartoș și Smiley vor juca împreună într-un nou lungmetraj (Instagram)

„Mă trezesc cu dor de muncă, beau cafeaua cu dor de muncă și mă culc cu dor de somn, dar mă trezesc din nou cu dor de muncă. Îmi plac provocările și de aceea m-am apucat de producție de film și teatru”, a mai dezvăluit îndrăgitul actor în interviul menționat.

A mințit părinții că se face avocat

Pavel Bartoș este una dintre vedetele de top ale PRO TV, însă puțini știu detalii despre viața sa personală și veniturile considerabile pe care le încasează. În timp ce alte vedete au început să etaleze o viață de lux după ce au devenit celebre, Pavel Bartoș a căputat să nu epateze. El este și un antreprenor de succes, deținând o firmă de impresariat prin care își gestionează contractele și care îi aduce câștiguri substanțiale.

Actorul Pavel Bartoș e tată de trei fete și se mândrește cu asta (Instagram)

Pasiunea lui Pavel pentru teatru a fost evidentă încă de la o vârstă fragedă, dar părinții săi nu au susținut această alegere. În dorința de a-și împlini visul, Pavel și-a mințit părinții, pretinzând că se va înscrie la Facultatea de Drept. Când a dat examen, erau 50 de candidați pe un loc, nimeni nu credea că ar putea intra la Teatru.

Iar părinții îl voiau obligatoriu la facultate, și la una bună, care să îi asigure o carieră de succes. Prin urmare, a mințit pe toată lumea că merge să studieze dreptul, dar a dat examen la Actori și a reușit.

În vacanțe, familia Bartoș fuge de fani

Toate vacanțele lui Pavel Bartoș sunt împreună cu familia. Așa cum știți, este căsătorit cu actrița Anca Bartoș, care a decis să își construiască o altă carieră și învață să devină medic. Ei  au împreună trei fiice, în legătură cu care spune că învață în fiecare zi să fie un tată bun pentru ele.

De dragul lor, deseori vacanțele sau evadările de viața de vedetă sunt în locuri unde  celebrul actor nu este cunoscut. Familia Bartoș a învățat să caute astfel de locuri, în care se poate deconecta complet și de fani și de tehnologia de care e legat în viața de zi cu zi prea mult timp.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre