Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre Pavel Bartoș. A mințit pe toată lumea că va deveni avocat

Lucruri neștiute despre Pavel Bartoș. A mințit pe toată lumea că va deveni avocat
Cuplul Smiley-Pavel Bartoș este irezistibil, iar cei doi fac spectacol ori de câte ori apar împreună.

Românii îl iubesc pentru felul în care se comportă, dar și pentru caracterul pe care-l are. Iată ce s-a aflat despre Pavel Bartoș.

Lucruri neștiute despre Pavel Bartoș. De ce și-a mințit părinții

E una dintre vedetele ProTV, dar puțini sunt cei care știu ce salariu încasează Smiley și Pavel Bartoș, însă veniturile sunt mai mult decât considerabile. Totodată, simpaticul actor nu trăiește doar din banii de la televiziune, pentru că el și un antreprenor de succes. Potrivit informațiilor oferite de presă, el are o firmă de impresariat prin intermediul căreia își semnează contractele și care i-a adus bani bun în conturi.

Părinții n-au vrut să-l lase la teatru

Fascinat întotdeauna de teatru, a considerat că e cel mai bun mod prin care se poate exprima, însă părinții nu au fost de acord cu acest lucru. Ca să-și poată realiza visul, acesta și-a mințit părinții și le-a spus că dă admitere la Facultatea de Drept.  „Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate.

I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.”, a declarat Pavel Bartoș, pentru VIVA.

Datorită lui Smiley, retrăiește momentele petrecute când s-au născut fiicele lui

De când Smiley e tătic, discuțiile dintre cei doi sunt mai mult despre copii, iar Pavel retrăiește clipele în care au venit pe lume cele trei fetițe ale sale, Eva, Rita și Sofia. „Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag”, s-a destăinuit actorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre