Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Becali, mână de fier. Nimeni nu suflă în fața fiicei lui Gigi Becali. „Are personalitate debordantă”

Alexandra Becali, mână de fier. Nimeni nu suflă în fața fiicei lui Gigi Becali. „Are personalitate debordantă”
La 28 de ani, Alexandra Becali e de 3x femeie. Muncește cot la cot cu bărbații, e mână de fier și nimeni nu are curajul să comenteze în fața ei.

Gigi Becali are de ce să fie fericit, fiica sa Alexandra Becali îi calcă tot mai mult pe urme. La doar 28 de ani face lucruri mari, iar Dumitru Dragomir spune că e mână de fier.

Alexandra Becali e fata mijlocie a familiei. Ea știe să facă bani și a avut în tatăl său cel mai bun profesor. Tânăra și-a deschis o firmă de imobiliare și a ridicat două blocuri în Pipera, cu 51 de apartamente de lux, de două, trei, patru camere, dar și pentahouse-uri. Apartamentele sunt mobilate și prețul de vânzare pornește de la 130.000 de euro și pot ajunge la 270.000 de euro, fără TVA la apartamentele cu trei camere.

„Alexandra este frumoasă, deșteaptă, devreme acasă și bogată. E dată naibii”

Despre cât de cuminte, ascultătoare și muncitoare este fiica lui Gigi Becali a vorbit și Dumitru Dragomir, care susține că tânăra „poate ține FCSB de acum”. Dragomir susține că aceasta e mână de fier, nimeni nu are curaj să deschidă gura în fața ei și, în plus e și foarte credincioasă.

Dumitru Dragomir: „Eu zic că poate să fie de acum patroană”

Alexandra Becali face bani pe bandă rulantă

„Alexandra este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea. Are personalitate debordantă. Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copiii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit…”, a caracterizat-o celebrul om din fotbal, Mitică Dragomir.

„Nu-i place ceva, le și spune, cheamă inginerii”

„E şi credincioasă. Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a descris-o fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre