Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali, tot bunic de fată. Ce cadou consistent va primi a treia bebelușă

Gigi Becali, tot bunic de fată. Ce cadou consistent va primi a treia bebelușă
Teodora, fiica lui Gigi Becali îl face din nou fericit pe latifundiar. Afaceristul va fi din nou bunic. A treia oară.

Nimic nu se compară cu bucuria lui Gigi Becali. Afaceristul a dat vestea cea mare cu doar câteva zile în urmă, când a anunțat că va fi din nou bunic.

Teodora, fiica lui Gigi Becali cea mare este din nou însărcinată, iar Gigi Becali va fi din nou bunic. Anunțul important a fost făcut chiar de latifundiar, în culmea bucuriei: „Eu, cu slavă și bucurie, aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu?”, a spus Gigi Becali.

„Mulți bani, de ordinul milioanelor de euro”

Potrivit surselor, Teodora Becali și soțul său, Mihai Theodoru Mincu vor fin nou părinți de fetiță, al treilea copil al cuplului. Prima nepoțică a venit pe lume în 2020, iar în 2022 s-a născut a doua moștenitoare.

Gigi Becali bunic
Teodora Becali, a treia oară însărcinată

Dacă în 2020 sursele spuneau că micuța va primi „mulți bani, de ordinul milioanelor de euro”, e clar pentru toată lumea că și acum se va întâmpla la fel. Pentru că Gigi Becali face tot ce e omenește posibil ca fetelor și nepoatelor sale să aibă tot ce-și doresc.

Prințișorul din Dobroești

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, cunoscut ca și prințișorul din Dobroești are în spate o familie puternică și mai ales bogată. A intrat în lumea bună a afaceriștilor la început vânzând haine, ceai și cafea, iar ulterior a trecut și la cosmetice și parfumuri. Chiar dacă toată lumea știe că lui Gigi Becali îi intri cu greu în grații, mai ales când vine vorba de fericirea fiicelor sale, pe Mihai Theodor l-a plăcut.

Ba chiar l-a și lăudat cu câțiva ani în urmă, când a declarat că fiica lui a făcut o alegere potrivită. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. (…) Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, au fost cuvintele lui Becali.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre