Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Dinu, prima apariție în juriul Românii au talent. Ce coafură au văzut Smiley și Pavel Bartoș!

Alexandra Dinu, prima apariție în juriul Românii au talent. Ce coafură au văzut Smiley și Pavel Bartoș!
Situația pandemiei nu pare să se îmbunătățească în țară, așa că telespectatorii „blocați” în case din cauza coronavirusului de abia așteaptă să înceapă emisiunea Românii au talent! Celebrele gazde ale competiției, Smiley și Pavel Bartoș, arată primele imagini de la filmările celui de-al 11-lea sezon, făcute în acest weekend.

Concursul de talente are în spate o întreagă echipă care muncește din greu pentru materialele de calitate pe care urmează să le difuzeze la televizor. Aflându-se la cel de-al 11-lea sezon, emisiunea a dat startul filmărilor cu nimeni alții decât Smiley și Pavel Bartoș. După realizarea primelor cadre, celebrilor prezentatori li s-au alăturat și primii concurenți, care și-au prezentat talentele. Așadar, noua membră a echipei, Alexandra Dinu, a luat primul contact din poziția de jurat, obișnuindu-se ușor cu atmosfera din competiție.

Prima apariție a Alexandrei Dinu în calitate de jurat la Românii au talent

Actrița ocupă acum locul coregrafului Mihai Petre, care a părăsit show-ul după mulți ani în care a notat numerele aristice ale concurenților. Apariția noului membru a fost un moment important în emisiune, așadar echipa Românii au talent a imortalizat primele reacții.

Fotografia Alexandrei a fost postată pe rețelele de socializare de către make-up artistul Miky Puran, care a reușit să îi pună în valoare toate atuu-rile.

https://www.instagram.com/p/CGhOesmpoyQ/?utm_source=ig_web_copy_link

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, spunea Alexandra Dinu când a fost confirmată ca nou jurat al emisiunii.

Echipa de la Românii au talent are bateriile încărcate și este gata să înceapă

Gazdele de la Românii au talent au mărturisit că  așteaptau cu entuziasm și nerăbdare să revină în show, fiind pregătiți cu forțe proaspete. Smiley și pe Pavel Bartoș au tras primele cadre la Iași, cu emoție și bucurie în suflete.

„Sunt foarte bucuros că reușim să facem sezonul ăsta în condițiile date. Înțeleg că au venit foarte mulți oameni talentați și abia așteptăm să-i vedem pe scenă”, a spus Smiley.

Andra se bucură cât cuprinde și le-a transmis fanilor, în mod virtual, starea și emoția pe care o simte: „Din zâmbetul meu sper că se vede ce surprize plăcute rezervă al 11-lea sezon Românii au talent! Vă pup de la filmări!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre