Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Ciucu, transformat total după divorțul de Alina Sorescu. Ce se întâmplă cu designerul

Alexandru Ciucu, transformat total după divorțul de Alina Sorescu. Ce se întâmplă cu designerul
Alina Sorescu a suferit enorm după divorțul de Alexandru Ciucu, dar a înțeles că viața trebuie trăită. Iar în ultima perioadă pare că a întinerit. Nu același lucru se poate spune despre fostul soț.

Alexandru Ciucu își aniversează astăzi ziua de naștere, dar toată lumea a fost uimită de cât de mult s-a transformat bărbatul după divorț. Se pare că tot lângă Alina Sorescu îi era mai bine.

Când Alexandru Ciucu forma un cuplu cu Alina Sorescu toate lucrurile părea că îi merg din plin. Designerul era mereu pus la patru ace, elegant, rafinat și cu zâmbetul pe buze. De când s-a despărțit de cântăreață, parcă nu mai e el. A albit, a îmbătrânit, cearcănele și-au făcut apariția și toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat.

Alexandru Ciucu, transformat total după divorț

Alexandru Ciucu a îmbătrânit de la divorț

Să fi realizat oare bărbatul că nicăieri nu e mai bine ca acasă, iar acest lucru îl macină? De ziua de naștere, designerul a postat o fotografie pe contul de socializare, în care apare îmbrăcat la sacou, cu aceeași batistă la butonieră, dar zici că a îmbătrânit cu zece ani. „E ziua mea și vă doresc să fiți fericiți”, este mesajul postat de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu e mai frumoasă ca niciodată

Alina Sorescu e mai frumoasă ca niciodată

La polul opus este fosta soție, Alina Sorescu, care arată extraordinar. Cu puțin timp în urmă și Alina a postat câteva fotografii cu ea pe contul de socializare și toată lumea a văzut-o cât e de frumoasă. Alina a umblat puțin și la vestimentație, poartă haine tinerești, fuste scurte și cizme lungi și e foarte liniștită.

Ea și-a anunțat fanii că lucrează la o piesă nouă, care e convinsă că le va atinge sufletul tuturor celor care o iubesc. „1 februarie… un nou început”, a fost mesajul vedetei, care a recunoscut nu cu mult timp în urmă că e o femeie curtată. În acest moment însă, blonda se ocupă de familie și carieră. Cu siguranță la cât de bine arată îi va ieși în față și bărbatul care să o iubească așa cum merită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre