Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram și Mario Fresh împart o mare iubire, dar și „un organ” dacă ar fi nevoie

Alexia Eram și Mario Fresh împart o mare iubire, dar și „un organ” dacă ar fi nevoie
Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit pe 30 iulie opt ani de iubire ca-n povești. Cei doi au postat pe contul de socializare câteva fotografii în care apar în tandrețuri.

Alexia Eram și Mario Fresh și-au făcut și surprize. Fiica Andreei Esca a primit un superb buchet de trandafiri roșii cu floarea miresei, care a fost așezat în mijlocul unei inimi din lumânări.

„Opt ani plini de iubire”

Bineînțeles, nu au lipsit nici paharele în care a fost turnată cea mai scumpă șampanie. Pentru că iubire ca între Mario Fresh și Alexia Eram nu găsești pe toate drumurile. „Opt ani plini de iubire” a fost mesajul fiicei Andreei Esca.

Imediat a venit și răspunsul lui Mario Fresh: „Te iubesc foarte mult”. Pentru o ocazie atât de specială, cei doi au făcut și câteva fotografii inedite, în care, îmbrăcați lejer s-au sărutat de mama focului. Să afle toată lumea că iubirea lor e mai presus de orice.

„Dacă voi nu ajungeți să vă căsătoriți, eu nu mai cred în dragostea adevărată”

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit opt ani de relație. Sursă foto: instagram

La scurt timp după ce fotografiile au fost postate, au venit și zeci de mesaje din partea fanilor. „Vă iubesc”, „La mulți ani sănătoși”, „Voi sunteți cel mai real cuplu”, „La cât mai mulți aniiii împreună și la cît mai multe împliniri sufletești și să fiți la fel de fericiți și peste ani”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Un internaut le-a dat un mesaj mai deosebit în care le-a spus că „dacă voi nu ajungeți să vă căsătoriți, eu nu mai cred în dragostea adevărată”.

„Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta”

Cu ceva timp în urmă, Alexia i-a făcut iubitului său cea mai frumoasă declarație de dragoste, în care a specificat că i-ar dona chiar și un organ lui Mario Fresh, dacă ar avea nevoie.

„Cred că atunci când iubești, faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă, Doamne ferește, are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a mărturisit Alexia Eram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre