Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Pușcaș, înglodată în datorii. Soțul ei e falit

Alina Pușcaș, înglodată în datorii. Soțul ei e falit
Probleme mari pentru Alina Pușcaș. Soțul acesteia are niște datorii uriașe și se pare că tot greul a căzut pe ea.

Celebrul medic stomatolog, Mihai Stoenescu, soțul Alinei Pușcaș, trece prin momente extrem de grele.

Alina Pușcaș, obligată să țină casa. Soțul nu poate face față

Prezentatoarea emisiunii ”Te Cunosc de Undeva” nu e tocmai în cea mai bună formă a sa. Nu, nu e vorba de vreo problemă de sănătate. De data asta problemele financiare strică liniștea familiei. De când a început pandemia de coronavirus, afacerea soțului ei, celebrul medic implantolog Mihai Stoenescu e în cădere liberă.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, firma lui are pierderi mari, pentru prima dată în 15 ani. Iar cifra de afaceri într-un singur an a fost de doar 18.000 de lei. La care se adaugă o pierdere de peste 41.000 de lei. Mai mult, sursele spun că firma deținută de soțul Alinei Pușcaș are și datorii uriașe. Posibil cauzate de investițiile făcute la aparatura medicală.

Cât încasează bruneta de la Antena 1

Mult mai bine financiar îi merge Alinei Pușcaș care, spun sursele, ar fi plătită consistent la Antena 1. Și se pare că frumoasa brunetă ar fi beneficiat și de o mărire salarială după plecarea lui Cosmin Seleși la Pro TV.

Drept urmare, Alina ar încasa acum în jur de 2.500 de euro săptămânal la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Alina Pușcaș și Mihai s-au căsătorit în 2019 și au împreună trei copii, un băiat și două fetițe.

Pepe, colegul Alinei Pușcaș

Cosmin Seleși, simpaticul prezentator care avea mereu replicile la el a încheiat relația cu Antena 1, el fiind văzut de acum încolo la concurență, mai precis la ProTV. Cel care va sta în dreapta Alinei Pușcaș este mult iubitul Pepe.

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect.

Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă. Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.).

Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a afirmat acesta, cu ceva timp în urmă pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre