Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu l-a învins pe Alexandru Ciucu în instanță! Mamele din România sărbătoresc această victorie

Alina Sorescu l-a învins pe Alexandru Ciucu în instanță! Mamele din România sărbătoresc această victorie
În luna martie, instanța a decis ca fetițele Alinei Sorescu să stea o  săptămână cu mama și alta cu tatăl. O decizie care a dat-o peste cap pe artistă. Dar avocații săi au făcut minuni și instanța i-a dat vestea cea mare.

S-au terminat cele mai mari probleme pentru Alina Sorescu. Cântăreața le-a dat vestea prietenilor și e extrem de bucuroasă.

Alina Sorescu spune că judecătorii de la Curtea de Apel București a făcut-o cea mai bucuroasă mamă din lume, pentru că programul de vizită al fetițelor a fost suspendat. De acum încolo, micuțele vor sta permanent la artistă, nu câte două săptămâni la ea, și două la Alexandru Ciucu.

Ea a recunoscut că în ultima perioadă a simțit suferința și durerea în toate formele ei din cauza acestei prime decizii a magistraților.

„Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

Alina Sorescu, alături de fetițe sale, cea mai mare realizare a vieții

„Apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor”

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a scris artista pe Instagram.

„Copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți”

Pe de altă parte, Alina spune că, indiferent dacă părinții divorțează, copiii vor avea totdeauna nevoie de aspectele frumoase ale vieții. „Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți.

Dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, ori toate acestea înseamnă iubire. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul artistei.

Mamele care o urmăresc pe artistă pe rețelele sociale și-au exprimat bucuria pentru „dreptatea făcută la Curtea de Apel” și i-au promis susținere pe perioada întregului proces de stabilire a custodiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre