Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu, Crăciun cu lacrimi pe obraji. Decizia e definitivă

Alina Sorescu, Crăciun cu lacrimi pe obraji. Decizia e definitivă
Divorțul de Alexandru Ciucu i-a zguduit viața Alinei Sorescu, iar anul acesta Crăciunul nu va mai fi ca altădată. Ce se întâmplă cu fetițele e dureros pentru mamă.

Alina Sorescu, Crăciun cu lacrimi pe obraji. Decizia instanței a fost clară. De Crăciun, fetițele vor merge la tatăl lor, dar de Revelion Alina Sorescu le va avea alături pe cele mai dragi ființe ale sufletului său.

Viața a fost darnică cu Alina Sorescu. I-a dăruit o carieră de vis, două fetițe ca niște prințese, dar divorțul este dureros și destul de anevoios. Anul acesta, Crăciunul vedetei va fi trist, pentru că micuțele vor fi alături de tatăl lor.

Alina Sorescu, singură de Crăciun. Sursă foto: instagram

În fiecare an, părinții se vor împărți de sărbători

Durerea de a nu fi alături de copilul tău în ziua de Crăciun nu poate fi descrisă în cuvinte, dar Alina Sorescu știe ce nu are ce face. Instanța a decis ca micuțele să stea cu tatăl lor de Nașterea Domnului, dar de Revelion vor fi alături de mama lor. Și, din păcate, la fel se va întâmpla în fiecare an: Crăciunul și Revelionul fetele vor sta într-un alt cu un părinte, alt an cu celălalt părinte.

Prima înfățișare pentru custodia copiilor va avea loc în primăvară

Alina și designerul se luptă din răsputeri pentru custodia fetițelor, iar în primăvară va avea loc și prima înfățișare. Iar cântăreața spune că va face tot ce-i va sta în putință ca fetele să crească alături de mama lor. „În primăvară va fi prima înfățișare a apelului. Deja s-au împlinit doi ani.

Alina Sorescu se luptă pentru custodia fetițelor. Sursă foto: instagram

Aceștia sunt termenii, a durat un an și jumătate prima parte a procesului, apoi în vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar care este temporară, până când procesul se va finaliza”, a declarat Alina pentru un post de televiziune. Artista susține că fetițele merg la tatăl lor două zile pe săptămână și două week-end-uri pe lună. Dar micuțele au nevoie de stabilitate, pentru că efectul divorțului și-a pus amprenta și asupra lor…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre