Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu i-a transmis un mesaj subtil lui Alexandru Ciucu. „Strâng durerea-n pumni”

Alina Sorescu i-a transmis un mesaj subtil lui Alexandru Ciucu. „Strâng durerea-n pumni”
Sărbătorile vor fi triste pentru Alina Sorescu. Vedeta a slăbit și se vede clar că suferă enorm.

Alina Sorescu nu se lasă, chiar dacă are momente când durerea îi sfâșie sufletul. La anul sigur va fi mai bine.

Alina Sorescu i-a transmis un mesaj subtil lui Alexandru Ciucu. „Strâng durerea-n pumni”

Recent, Alina Sorescu a scos o piesă nouă, de data asta singură, nu alături de pici. Melodia se intitulează sugestiv „Tot cea a fost a fost”, iar cuvintele melodiei sunt cu adevărat tulburătoare. „Strâng durerea-n pumni”, spune Alina Sorescu în noua sa piesă, o dovadă clară că nu s-a gândit niciodată că mariajul său se va duce pe apa sâmbetei. Pe de altă parte, nu mai e cale de întoarcere, iar blonda și-a dat jos verigheta cu opt luni în urmă.

Se săturase Ciucu de pretențiile Alinei?

Nimeni nu știe care să fi fost motivul real al despărțirii. Ce-i drept, Ciucu a fost văzut în compania unei alte femei. În plus, chiar și atunci când erau bine, designerul a spus că soția e foarte capricioasă. Dar Alexandru Ciucu mai avea o mare teamă. Pentru că diferența de vârstă este destul de mare între cei doi, sursele spun că s-a temut o perioadă ca Alina să nu se plictisească și să se uite după alt bărbat.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

„Capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume”

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, au fost cuvintele lui Alexandru Ciucu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre