Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu trece prin cele mai grele momente de Paște. Ce are de gând să facă artista

Alina Sorescu trece prin cele mai grele momente de Paște. Ce are de gând să facă artista
După 12 ani de relație, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio, iar vedeta face tot ce poate să se țină tare.

Situația este și mai grea în acest moment, pentru că este pentru prima dată când stă fără fetițe de Paște.

Chiar dacă divorțul nu s-a finalizat, instanța a decis ca părinții să aibă custodie comună, iar Învierea Domnului le va prinde pe micuțe alături de tatăl lor. Alina este o femeie puternică, care întotdeauna a știut ce a vrut de la viață, dar acum încearcă să gestioneze o situație nouă și a ales să se refugieze mai mult în muncă.

„Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”, a spus Alina Sorescu, potrivit Wowbiz.

Singură de sărbători

Pentru că nu va sta alături de fetițele ei, Alina va pleca anul acesta la familia sa din Roșiorii de Vede. Are nevoie să fie lângă cei dragi, care mereu au sprijinit-o necondiționat. „E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă.”, a mărturisit Alina Sorescu.

De ce s-a despărțit de Alexandru Ciucu

Problemele între cei doi nu sunt de ieri, de azi, iar artista a făcut tot ce a putut pentru a le rezolva. Din păcate însă, n-a fost să fie… „De la începutul anului, din februarie (n.r. s-au separat). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii (n.r. despre despărțire), încă vorbim de domiciliul fetelor. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu le-am clarificat.

„Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

Situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele, așa cum am făcut-o și până acum armonios. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a spus Alina Sorescu la Teo Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre