Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal uriaș. Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Jason Momoa. Care e adevărul

Scandal uriaș. Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Jason Momoa. Care e adevărul
Amber Heard susține că Jason Momoa era beat și îmbrăcat ca Johnny Depp, fostul său soț, pe platoul de filmare pentru „Aquaman 2”.

Amber Heard i-a relatat aceste lucruri terapeutului său, Dr. Dawn Hughes în 2021, subliniind că Jason Momoa se îmbracă intenționat ca fostul său soț, Johnny Depp, de care nu s-a despărțit în condiții bune.

Amber a vorbit și despre faptul că Jason ar fi ajuns pe platou beat

În timpul unei sesiuni particulare din decembrie a acelui an, ea a spus că a simțit că Jason Momoa încerca să se joace cu ea, copiind în mod intenționat simțul vestimentar al lui JD, până la inelele cu mai multe degete, potrivit Variety. Există mai multe acuzații pe care ea le-a făcut despre Jason terapeutului ei la momentul respectiv, inclusiv o afirmație că Momoa era în stare de ebrietate pe platou și că lucra pentru a o concedia.

Jason Momoa are un stil boem

„Jason Momoa s-a comportat într-un mod profesionist în orice moment pe platoul de filmare al filmului <<Aquaman and the Lost Kingdom>>”, a menționat un reprezentant al DC Studios. O sursă separată a declarat pentru Variety, că „sensibilitatea” vestimentară a lui Jason reflectă în mod natural un stil boem, respingând sentimentul lui Amber că el încearcă să o chinuie.

Purtătorului de cuvânt i s-a alăturat un insider din film. „Jason muncește pe brânci, îi place să bea o bere din când în când, ca toată lumea, dar nu apare beat pe platou”, a precizat persoana din interior care a recunoscut că Momoa are și un simț al modei boem. Heard spune că era cât pe ce să fie dată afară din Aquaman 2, dar „a luptat din greu pentru a rămâne în film”.

Jason Momoa și Amber Heard. Sursă foto: nme.com

„M-am luptat din greu pentru a rămâne în film, nu au vrut să mă includă”

Actrița a apărut pentru prima dată în rolul lui Mera în filmul original din 2018. Rolul ei în viitoarea continuare a fost însă pus sub semnul întrebării în ultimele luni, în urma procesului cu Johnny Depp. Actorul din Pirates Of The Caribbean a primit 10 milioane de dolari (8 milioane de lire sterline) în daune compensatorii și cinci milioane de dolari (patru milioane de lire sterline) în daune punitive, după ce a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare.

„M-am luptat din greu pentru a rămâne în film, nu au vrut să mă includă. Mi s-a dat un scenariu. Și apoi mi s-au dat noi versiuni ale scenariului, din care au fost eliminate scenele care conțineau acțiune, care descriau personajul meu. Practic, mi-au luat o grămadă din rol. Pur și simplu au eliminat o grămadă”, a declarat ea la momentul respectiv.

„Scoateți-o pe Amber Heard din Aquaman 2”

În plus, zvonurile despre rolul ei în film au fost amplificate atunci când a fost lansată o campanie online, prin care se cerea ca ea să fie eliminată în totalitate din viitorul film. Intitulată „Scoateți-o pe Amber Heard din Aquaman 2”, petiția a fost făcută pe Change.Org și a primit 4,6 milioane de semnături din partea oamenilor care doresc ca sequel-ul să găsească o nouă actriță care să o interpreteze pe Mera.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre