Simona Ionescu / Redactor Șef

Amber Heard, la doi ani de la procesul pierdut cu Johnny Depp. Locuiește cu fiica ei în Spania

Amber Heard, la doi ani de la procesul pierdut cu Johnny Depp. Locuiește cu fiica ei în Spania
La aproape doi ani de la mediatizatul proces pierdut cu Johnny Depp, Amber Heard a lăsat Hollywood în urmă și s-a mutat în Spania, alături de fiica ei în vârstă de 3 ani. Recent, paparazii le-au surprins pe amândouă pe stradă.

După ce a pierdut faimosul proces cu fostul ei soț Johnny Depp (60 ani), Amber Heard, în vârstă de 37 de ani, nu a dus-o prea bine. Imaginea i-a fost distrusă, ba chiar primea amenințări cu moartea. Speriată, dar și obosită de viața tumultoasă de la Hollywood, Amber Heard și-a vândut vila din California pentru 1,1 milioane de dolari și a plecat în Spania alături de fiica ei în vârstă de 3 ani. 

 

O sursă apropiată lui Amber Heard spunea recent că aceasta a plecat din Statele Unite din cauza haosului: „A trebuit să plece din SUA. Era prea mult haos”, a menționat sursa, care a mai spus că actrița s-a mutat la Madrid și astfel a câștigat „o nouă energie și posibilitatea de a se concentra pe lucrurile pe care le iubește”.

Johnny Depp în lumina reflectoarelor, Amber Heard la polul opus 

Dacă Johnny Depp este fericit că și-a recâștigat imaginea și astfel a revenit în lumina reflectoarelor, Amber Heard a intrat într-un con de umbră și pare că fuge de celebritate. Actrița se concentrează pe creșterea fiicei sale în vârstă de 3 ani, Oonagh. 

Amber Heard a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Madrid alături de fiica ei
Sursa foto: The Mirror

Fosta soție a lui Johnny Depp e în continuare abordată de fani care îi cer autografe și poze, însă nu ca atunci când locuia în California, astfel că are parte de mai multă discreție. În imaginile surprinse de paparazzi pe străzile din Madrid, la doar câteva zile de când a sărbătorit-o pe micuța ei cu tort și baloane, Amber o ține în brațe pe Oonagh, vorbește cu ea și-i zâmbește cald. Cu ghiozdanul de grădiniță al fetiței în mână, atentă la aceasta, Heard pare o mamă dedicată și fericită.

Amber Heard nu a dat multe detalii vizavi de nașterea fiicei ei 

Fiica lui Amber Heard, Oonagh Paige, s-a născut pe 8 Aprilie 2021, însă actrița a făcut anunțul oficial câteva luni mai târziu, în luna Iulie a aceluiași an. „Cu patru ani în urmă, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o fac în propriile mele condiții,” a scris Heard la momentul anunțului. . 

Amber Heard nu a dat prea multe detalii referitor la nașterea fiicei ei, însă a lăsat de înțeles că a apelat la o mamă surogat

„Acum apreciez cât de radical este pentru noi, femeile, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel,” a continuat ea, făcând aluzii la metoda surogat ca modalitate a ei de a deveni părinte. Cu toate acestea, actrița nu a vorbit niciodată despre cum a devenit mamă, preferând să mențină acest aspect personal departe de public. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre