Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp se confruntă cu noi acuzații. Actorul a făcut-o „idioată” pe colega sa de platou

Johnny Depp se confruntă cu noi acuzații. Actorul a făcut-o „idioată” pe colega sa de platou
După tot scandalul mediatizat dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, fanii credeau că toată povestea s-a încheiat în sfârșit. Însă iată că actorul primește noi acuzații, chiar de la o colegă de platou care îl acuză de injurii și ieșiri nervoase.

Johnny Depp s-a confruntat în ultimii ani cu o serie de probleme din cauza scandalului și a procesului în care a fost implicat cu fosta soție, actrița Amber Heard. Cariera sa a avut de suferit și ea daune destul de mari. După victoria răsunătoare obținută contra fostei soții, atât fanii cât și actorul au răsuflat ușurați. Acuzațiile la adresa starului din „Pirații din Caraibe” însă continuă să apară. 

Amber Heard pare că a deschis cutia Pandorei, căci recent o nouă actriță a dezvăluit că a fost tratată urât de Johnny Depp pe platourile de filmare. Totul s-ar fi petrecut în 2001, când actorul filma pelicula „Blow” alături de Lola Glaudini. 

Johnny Depp a făcut-o „idioată” pe colega sa de platou 

Lola Glaudini, acum în vârstă de 52 de ani, susține că la momentul filmărilor, actorul a „țipat” la ea și a jignit-o, adresându-i cuvinte precum „idioată”. Mai mult, actorul i-ar fi zis constant „să tacă” în timp ce se aflau pe platourile de filmare.

Actrița Lola Glaudini a povestit că Depp a jignit-o pe platoul de firmare „Blow”
Sursa foto: Deadline

Actrița a povestit că pe Depp l-a deranjat râsul ei într-o scenă, deși aceasta fusese o indicație de la regizor: „Își spunea monologul. Aud semnalul și încep să râd. Când regizorul a spus „tăiați”, Johnny s-a apropiat de mine și mi-a înfipt degetul în față în timp ce țipa: ‘Cine naiba crezi că ești? Cine te crezi? Taci naibii din gură. Încerc să-mi spun replicile și tu nu te concentrezi. Ești o idioată’.”

Actorul a încercat să-și ceară scuze 

„Era prima mea zi pe platou. Nu-l mai întâlnisem niciodată până atunci. Îl idolatrizam și eram atât de încântată să lucrez cu el. Singurul lucru care îmi trecea la acel moment prin cap era: ‘Nu plânge, nu plânge, nu plânge’”, a continuat Lola. 

Johnny Depp a trecut printr-un proces televizat cu fosta soție

Aceasta a mai spus că starul a încercat ulterior să își ceară scuze pentru ieșirea nervoasă: „A venit la mine și mi-a spus: ‘Știi, mai devreme eram cu mintea în altă parte. Sunt puțin încordat. Am vrut doar să mă asigur că suntem bine’.” Actrița a mai menționat și că nimeni nu a intervenit în apărarea ei, nici măcar regizorul. 

Depp neagă acuzațiile 

Reprezentantul actorului a fost contactat de către presă în urma acuzațiilor lansate de Lola Glaudini. Acesta a negat totul, insistând că alți colegi de platou prezenți la momentul respectiv nu își amintesc nici ei vreo astfel de întâmplare. 

„Johnny întotdeauna prioritizează relațiile cu distribuția și colegii de echipă, iar această relatare diferă foarte mult de amintirile altor membri de pe platourile de filmare de la acea vreme”, a transmis reprezentantul actorului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre