Simona Ionescu / Redactor Șef

Amber Heard, un nou atac la adresa fostului soț. Mizează pe „grei” în domeniu

Amber Heard, un nou atac la adresa fostului soț. Mizează pe „grei” în domeniu
Elaine Bredehoft nu mai este avocatul principal al lui Amber Heard în procesul său împotriva lui Johnny Depp. Actrița a anunțat acest lucru într-o declarație distribuită de publicația “Deadline”.

Nemulțumită de faptul că a pierdut procesul de defăimare cu fostul soț, Johnny Depp, actrița Amber Heard a decis să facă apel. Ea e supărată pe prestația fostei avocate, așa că acum apelează la doi grei în domeniu. Axelrod și Jay Ward Brown o vor asista pe Amber Heard în apelul ei împotriva fostului soț. Într-o declarație, Amber a spus că are deplină încredere în noua echipă, precum și în instanță – presupunând că speța va fi rejudecată și nu va trebui să plătească cele 10,4 milioane de dolari, scrie Harpers Bazaar.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima din cauza că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face față puterii și influenței disproporționate a fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un eșec. Dă înapoi în timp, într-o perioadă în care o femeie care a vorbit și s-a exprimat putea fi rușinată și umilită în mod public. Se dă înapoi la ideea că violența împotriva femeilor trebuie luată în serios.

Cred că avocații lui Johnny au reușit să determine juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertății de exprimare și să ignore dovezile care au fost atât de concludente în Marea Britanie. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca cetățean american – acela de a vorbi liber și deschis”, a declarat actrița după ce a pierdut procesul.

Johnny Depp a făcut și el recurs

De asemenea, Johnny Depp a făcut recurs pentru că nu este de acord cu cele 2 milioane de dolari pe care trebuie să-i plătească fostei sale soții Amber Heard.

De altfel, se spune că actorul se descurcă bine.  S-a anunțat anterior că va sta mai mult în Europa pentru a regiza un film;  acesta este filmul biografic despre artistul italian Amedeo Modigliani.  De asemenea a semnat un contract multianual pentru promovarea parfumului Sauvage de la Christian Dior. Și va apărea într-un film istoric.

Johnny Depp a declarat pentru „Hollywood Reporter”: „A fost o viață plină de eșecuri, dar s-a încheiat cu un triumf.  Este o poveste universală, plină de umanitate, în care toți spectatorii vor recunoaște ceva din ei înșiși”.  Dacă a făcut aluzie la recenta sa victorie în sala de judecată împotriva lui Amber Heard rămâne un mister, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre