Simona Ionescu / Redactor Șef

An nou greu pentru celebrul solist de la Aerosmith. E acuzat de agresiune sexuală împotriva unei minore

An nou greu pentru celebrul solist de la Aerosmith. E acuzat de agresiune sexuală împotriva unei minore
Julia Holcomb susține că atunci când avea 16 ani, respectiv în anul 1970, solistul formației Aerosmith a început o relație cu ea, care ar fi durat trei ani.

Ea a depus împotriva starului rock american Steven Tyler o plângere pentru agresiune sexuală şi intenţie deliberată de a provoca suferinţă emoţională. În plângere nu apre Steven Tyler, dar sunt multe pasaje din memoriile artistului, „Does the Noise in My Head Bother You?”, spune publicația americană.

E vorba de povestirile acestuia în care susține că aproape „s-a căsătorit cu o adolescentă” ai cărei părinţi „au semnat o hârtie pentru a-i încredinţa custodia, cu scopul de a nu fi arestat dacă ar fi călătorit într-un alt stat”. De asemenea, starul spune că a luat tânăra și în turneu cu el, precizând că avea „16 de ani”, „vârsta legală de a conduce”.

Și cei de la Rolling Stone au vorbit într-un articol dedicat grupului în 1976 despre Julia Holcomb, precizându-I numele.

Cei doi s-au întâlnit într-un concert Aerosmith în Oregon

Tot în plângere se arată că mama fetei i-a încredințat custodia starului rock, când acesta era pe cele mai înalte culmi. Potrivit documentului, cei doi s-ar fi întâlnit în anul 1973, când Aerosmith a avut un concert în Oregon.

Steven Tyler s-a angajat că va avea grijă ca fata să aibă parte de îngrijiri medicale și să-și continue studiile

Sursele spun că după ce au avut mai multe întâlniri, starul ar fi convins-o pe mama Juliei să-I dea custodia, în schimbul promisiunii că va avea grijă să nu-I lipsească nimic. Va avea parte de cele mai bune îngrijiri medicale și își va continua studiile. Dar s-a dovedit că nu a făcut nimic din ceea ce a promis, se spune în plângere. Dar cântărețul a luat-o cu el peste tot, a agresat-o și i-a dat să bea alcool și să consume droguri.

Tânăra a avortat la 17 ani

Și mai grav e faptul că, se arată în document, fata ar fi rămas însărcinată la 17 ani, însă Tyler i-a spus că trebuie să avorteze. După întreruperea de sarcină, ea s-a întors în Portland și a încercat să uite tot trecutul. S-a căsătorit și a început o viață nouă. Totul s-a schimbat în 2011, atunci când a apărut cartea de memorii a starului rock.

Julia a vorbit despre relația cu liderul de la Aerosmith atât pe un site anti-avort Lifesitenews, cât și în documentarul „Look Away”, lansat anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre