Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu a hotărât data nunții. Vrea să se mărite în teniși

Ana Baniciu a hotărât data nunții. Vrea să se mărite în teniși
După o perioadă tristă, Ana Baniciu pare că s-a reinventat. Frumoasa cântăreață a luat viața în piept și se pregătește pentru cel mai frumos moment din viață.

Ana Baniciu și Edy trăiesc o minunată poveste de dragoste și urmează să o ducă la următorul nivel.

Ana Baniciu a hotărât data nunții. Vedeta vrea să se mărite în teniși. Cum va arăta rochia de mireasă

S-au dus momentele triste din viața Anei Baniciu. Vedeta a suferit enorm după ce și-a pierdut mama, dar a venit momentul să se gândească și la lucruri frumoase, așa că a luat o hotărâre privind nunta cu Edy. Blonda a mărturisit că va spune marele da anul viitor, posibil în luna septembrie.

Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați.

Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu.

M-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă

Cât privește rochița de mireasă, Ana a mărturisit că vrea ceva foarte discret și și-ar dori să se încalțe în teniși. „Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”, a povestit Ana Baniciu, potrivit Cancan.

„Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, să își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”, a mai spus vedeta, potrivit Libertatea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre