Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu, criticată dur de fani. „Te-ai urâțit de tot…”. De unde a început totul

Ana Baniciu, criticată dur de fani. „Te-ai urâțit de tot…”. De unde a început totul
Ana Baniciu are mare grijă de imaginea ei și reușește mereu să-și surprindă fanii. De data asta însă, aceștia au taxat-o grav.

E frumoasă, talentată, dar acum Ana Baniciu a greșit-o grav, spun internauții. Aceștia nu au avut deloc milă.

Ana Baniciu, criticată dur de fani. „Te-ai urâțit de tot…”. De unde a început totul

Recent, Ana Baniciu a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare total schimbată. „Zi nouă, ținută nouă, cântare nouă, oameni noi și tot așa”, a scris Ana Baniciu în dreptul imaginii de pe Instagram.

„Nu mai semeni cu Ana Baniciu … devii un șablon mult prea comun”,

Fanii au văzut totul ca pe un dezastru și au avut vorbe urâte la adresa vedetei. „Ești o adevărată divă, Ana”, „Nu mai semeni cu Ana Baniciu … devii un șablon mult prea comun”, „Ți-au crescut buzele, mai bine creșteai în înălțime… ”, „Ce ți-ai făcut? Te-ai urâțit de tot”, sunt doar câteva dintre comentariile primite pe contul de socializare.

Vrea să se mărite în teniși

Cât privește nunta, Ana spune că cel mai probabil va fi anul viitor și își dorește să se mărite în teniși. „Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați.

Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu.

„Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete”

Cât privește rochița de mireasă, Ana a mărturisit că vrea ceva foarte discret și și-ar dori să se încalțe în teniși. „Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa. (…)

Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, să își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre