Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu le-a arătat fanilor camera bebelușului. Micuțul a văzut primul răsărit din viață. Video

Ana Baniciu le-a arătat fanilor camera bebelușului. Micuțul a văzut primul răsărit din viață. Video
Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, și ea cântăreață, e cea mai fericită mamă din lume și le-a făcut o mega surpriză fanilor. A făcut un scurt video cu camera bebelușului, apoi a postat-o pe contul de socializare.

Bebelușul Anei Baniciu are o cameră de poveste, iar mama n-a putut să rateze ocazia să nu le-o arate și fanilor. Au curs mesajele pe contul de socializare.

Ana Baniciu: „Am ales cu sufletul acest brand, pentru că mama era Adina”

„Înainte de plecarea la mare am filmat camera bebelușului nostru pentru că e mândria mea și am vrut să o împărtășesc cu voi. Și pentru că vreau să mulțumesc echipei @adinishcom, în frunte cu @adinafoldager pentru toate produsele lor superbe și pentru toata disponibilitatea de care au dat dovadă înainte de naștere! Ne-au explicat cu răbdare cum se montează fiecare chestie în parte (habar nu aveam)…

Ne-au trimis o listă de lucruri de care nici nu știam că o să avem nevoie și ne-au fost alături la orice oră pentru orice întrebare! Am ales cu sufletul acest brand pentru ca mama era Adina. Și am zis că e un semn și că e musai ca tot o Adina să se ocupe de noi și de tot ce avem nevoie în perioada asta!”, a fost mesajul Anei Baniciu pe contul de socializare.

Micuțul a văzut și primul răsărit din viață

Ana Baniciu și soțul său au ales ca micuțul să crească fericit într-o cameră super spațioasă, decorată în nuanțe pastelate. Pătuțul micuțului se asortează cu celelalte obiecte din cameră și este un gri pal. La fel ca și corpul de mobilă, unde mămica îl va înfășa pe bebeluș.

Până și prosoapele pentru moștenitor sunt deosebite, fiind în nuanțe de alb cu căluți. Ana Baniciu l-a filmat și pe micuț, care stătea cuminte în brațele mamei și era alintat cu dragoste de vedetă.

De asemenea, Ana Baniciu și soțul și-au dus copilașul la mare, unde mama i-a arătat bebelușului primul răsărit de soare din viața lui. Fanii n-au putut să nu remarce și faptul că, deși a trecut puțină vreme de când a devenit mamă, Ana arată fabulos!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre