Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pune la cale cu Ronald. Îndrăgostiții au plecat să petreacă în Los Angeles

Anamaria Prodan a dezvăluit ce pune la cale cu Ronald. Îndrăgostiții au plecat să petreacă în Los Angeles
Ronald Gavril își sărbătorește astăzi ziua de naștere și cei doi au ajuns la Los Angeles să petreacă. Vedeta a spus și ce are de gând să facă alături de iubitul său.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trebuiau să sărbătorească ziua boxerului la Snagov, alături de prieteni, dar planurile s-au schimbat. Au ajuns la Los Angeles.

Lucrăm „la construcția unei firme de impresariat și de fotbal și de box”.

De când este împreună cu Ronald Gavril, Anamaria Prodan e în al nouălea cer. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf spune că se simte pentru prima dată în viață ce înseamnă să te simți în siguranță și „să fii mândră când ieşi pe stradă și să simți că orice s-ar întâmpla pe pământul acesta, nimic nu te poate atinge”.

Cei doi au planuri mari împreună și lucrează în acest moment „la construcția unei firme de impresariat și de fotbal și de box”.

Invitați de președintele WBC mondial, Mauricio Sulaiman

Anamaria Prodan și Ronald sărbătoresc ziua boxerului în Los Angeles

Un lucru de care Anamaria e extrem de mândră pentru că au fost invitați de „președintele WBC mondial, Mauricio Sulaiman. Cu siguranță Ronald va anunța un meci spectaculos în cel mai scurt timp și un meci de titlu mondial”.

Impresara spune că trăiește momente incredibile, când se simte ușurată de toată povara pe care a cărat-o mulți ani. Dar e convinsă că Dumnezeu a avut planurile sale, iar acum are lângă ea „un bărbat adevărat”.

„Un bărbat puternic, care înțelege despre ce este vorba în viață și înțelege care sunt prioritățile vieții te va proteja”, a declarat vedeta pentru Spynews.

„Mâine vom sărbători cu o parte din familie și prieteni”

Pentru că astăzi este ziua lui Ronald, trebuia să fie o petrecere la  Snagov, „pe ponton, cu toți prietenii noștri, toți erau pregătiți”.

Dar pentru că Ronald a primit telefonul din mexic, „astăzi serbăm neobișnuit, călători prin lume, deocamdată fără nimeni, doar noi doi. (…) Mâine vom sărbători cu o parte din familie și prieteni. Noi am depășit momentele cu surprizele”, a menționat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre