Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a jucat ultima carte. Cui îi va pune Bebeto tată de acum încolo

Anamaria Prodan a jucat ultima carte. Cui îi va pune Bebeto tată de acum încolo
După un 2022 foarte greu și un divorț care i-a stors și ultima picătură de energie, Anamaria Prodan s-a scuturat și a luat viața de la capăt.

Fiica Ionelei Prodan a lăsat suferința în urmă și a decis să-și reface viața, alături de un bărbat care să o respecte așa cum merită.

Și pentru că nu face nimic fără acordul copiilor, a venit și momentul în care impresara l-a prezentat pe iubit moștenitorilor, iar acesta l-au plăcut din prima clipă. Pentru că nu mai vrea să fie în gura cârcotașilor, afacerista spune că nu vrea să dea detalii despre noul său partener de viață.

A scăpat doar faptul că nu locuiește în România și că trăiește alături de el o dragoste ca în adolescență. Pentru că acest bărbat e exact contrariul lui Reghecampf și o face să se simtă o adevărată prințesă.

“Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie”

“Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Micul Liam a făcut cunoștință cu prima ninsoare

La rândul său, Laurențiu Reghecampf își trăiește povestea de dragoste cu Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Iubita antrenorului n-a putut să reziste și i-a făcut o fotografie băiatului, alături de animalul lor de companie, apoi a postat-o pe rețelele de socializare.

Imediat, Reghe a distribuit-o ca să vadă toată lumea cât de fericit este. Se pare că, în sfârșit, și-a găsit femeia care să-l facă mai fericit ca niciodată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre