Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan are probleme cu silicoanele după bătaia cu Reghecampf. Protezele mamare au fost lovite

Anamaria Prodan are probleme cu silicoanele după bătaia cu Reghecampf. Protezele mamare au fost lovite
Anamaria Prodan încearcă să fie la fel de puternică după scandalul pe care l-a avut săptămâna trecută cu Reghecampf. Doar că situația nu e deloc ușoară pentru afaceristă.

Anamaria Prodan a fost la medic pentru a se pune pe picioare după ce s-a bătut în stradă cu fostul soț.

Anamaria Prodan are probleme cu sănătatea după bătaia cu Reghecampf. Ce leziuni i-au provocat loviturile

După ce s-au bătut în drum, și Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au plecat la INML pentru a-și scoate certificate medico-legale. Anamaria Prodan și-a pus mâna și piciorul în ghips, pentru că sunt luxate, dar sursele spun că afacerista mai are și problemele cu silicoanele, după ce a fost lovită de Reghe.

Silicoanele s-au deplasat

Din ceea ce se cunoaște, silicoanele mamare s-ar fi deplasat, iar cele din posterior au avut și ele de suferit ca urmare a căzăturii. Potrivit informațiilor oferite de PlaySport, impresara și-ar fi spart fi fisurat și fațetele dentare. Un motiv bine întemeiat pentru ca Anamari să ceară despăgubiri de la fostul soț. Care vor fi în valoare de sute de mii de euro.

Un profiler FBI analizează bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Pare să nu fie prima dată când e lovită. El trebuie să își rezolve frustrările, ea are nevoie de ajutor terapeutic”

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf s-a ales cu un ochi vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a mers şi el la INML, pentru analize, după ce a fost acuzat că ar fi fost beat! Medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei şi i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni.

Reghecampf s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar rezultatul atestă că nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Ce spune un profiler FBI

Mihaela Brooks, un cunoscut profiler FBI a analizat scandalul dintre Prodan și Reghecampf, după ce le-a studiat comportamentul, a dat verdictul. „De la bun început, vă spun că el are nevoie de ajutor. Amândoi au, dar el este într-o situație mai delicată. La el s-au adunat multe frustrări.

Din câte am înțeles, el nici nu mai câștigă cât câștiga, deci avem o primă frustrare care vine pe plan profesional. Apoi, trece printr-un divorț care nu are cum să nu te afecteze emoțional, chiar dacă el acum are o altă familie. El e împărțit ca frustrare între mai multe categorii.

Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată.

Faptul că a răspuns imediat și că nu a fost șocată că a fost lovită mie îmi arată că nu e prima oară când se întâmplă asta. Ea pare obișnuită cu situația. Pare să nu fie prima dată când e lovită. Nu a avut acel șoc, firesc pentru orice persoană (…)”, a spus profilerul pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre