Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Corinei Caciuc: „O profesoară bună de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților”

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Corinei Caciuc: „O profesoară bună de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților”
Probabil că Laurențiu Reghecampf se aștepta la o replică, dar nu așa dură. Antrenorul a acuzat-o pe fosta sa soție că ar fi avut amant în timpul mariajului lor. Ceea ce urmat însă a întrecut toate așteptările.

Anamaria Prodan s-a lansat într-un atac foarte dur la adresa noii partenere de viață a bărbatului. Impresara dovedește că nu a trecut nici acum peste faptul că fostul ei soț și-a refăcut viața cu o femeie mai tânără.

Așa cum știți, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au o relație de mai mulți ani și, deja, doi copii. Ea i-a adus pe lume primul fiul antrenorului acum aproape doi ani, Liam. Anul trecut, de ziua lui, l-a anunțat că mai urmează un copil. Al doilea fiul al cuplului, Landon Abram, a venit pe lume  zilele trecute.

Anamaria Prodan a ieșit la atac după dezvăluirile fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf (Instagram)

Anamaria Prodan i-a servit o replică violentă lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a acuzat-o că l-a înșelat. Atacul a fost de o violență ieșită din comun. Impresara nu s-a reținut în a reaminti, fără a nominaliza, fapte  pe care le-a mai expus din tinerețea Corinei Caciuc, pe care a numit-o „profesoară bună de oraș care a dat meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe chestii interesante”.

„Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles”, a punctat Anamaria Prodan.

„O profesoară care a dat meditații tuturor bărbaților”

Impresara, care 15 ani i-a fost nevastă lui Laurențiu Reghecampf, a relatat cu lux de amănunte cum l-a cizelat pe acesta. Ea a dezvăluit și apelativul rușinos  cu care se alesese bărbatul în tinerețe.

Laurențiu Reghecampf are acum o nouă familie, alături de Corina Caciuc. Cei doi au doi copii, ultimul evnind pe lume zilele trecute (Instagram)

„Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță”, spune Anamaria Prodan. Ea susține că după ce au început relația, s-a ocupat intensiv de imaginea bărbatului: „îl polișam, îl țineam numai în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele si să apară realitatea. Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră…”, a mai punctat blonda, într-o intervenție pentru Click!.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan nu s-a abținut și a reamintit ceea ce a mai spus și cu alte ocazii: „Reghiță” nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce, „era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea”. Ea a mai povestit cât de traumatizat era Reghecamf în tinerețe când povestea marele Cornel Dinu despre el, sau când vorbea Victor Pițurcă amintea metehnele vieții lui, cunoscute încă de atunci în lumea fotbalului.

Anamaria Prodan susține că pensia alimentară de 2000 de euro plătită de Laurențiu Reghecampf e destinată exclusiv fiului lor, Bebeto (Instagram)

Impresara consideră că în ciuda eforturilor depuse în anii de căsnicie pentru a-l cizela pe Laurențiu Reghecampf în carieră și în viața personală, acesta nu a reușit decât să se transforme într-o „copie proastă” a ei.

„Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea, când marii fotbalului comentau despre el, (…) care în perioada în care a avut onoarea să stea pe lângă mine, avea respectul tuturor”, a mai spus Prodanca. Ea a aminti și episoadele de plâns ale fostului ei soț disperat că era batjocorit de alții. Din punctul ei de vedere, antrenorul „s-a acoperit de rușine, s-a făcut de râs peste tot și în toate, a ajuns de râsul fotbalului și a oamenilor din fotbal și a închis ușile peste tot”.  Mai mult, „a trădat tot ce se putea trăda de la prieteni, la familie!”.

Impresara a respins acuzațiile că ar trai din banii lui Laurenţiu Reghecampf, 2000 de euro, pensie alimentară, așa cum a spus bărbatul. Ea susține că banii sunt exclusiv ai lui Bebeto, fiul lor adolescent. Acesta învață la o școală privată și joacă fotbal la un club sportiv.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre