Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, despre discuția cu Corina Caciuc. „Dă-mi divorțul, crezi că eu sunt tâmpită, ești un bou”

Anamaria Prodan, despre discuția cu Corina Caciuc. „Dă-mi divorțul, crezi că eu sunt tâmpită, ești un bou”
Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre singura discuție pe care a avut-o cu actuala parteneră a lui Reghecampf, Corina Caciuc.

Sunt trei ani de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf merg pe drumuri diferite. Afacerista a recunoscut că a discutat o singură dată cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan recunoaște că a existat un singur moment în care i-a trimis un mesaj Corinei Caciuc, când „i-am zis ce știam, de unde a luat-o, cum a luat-o și ce mi-a povestit el”.

Anamaria Prodan: „Eu de ce nu am greșit, să mă duc prin cluburi de noapte”

„Toată lumea zice de ce nu ai vorbit cu ea, să îi spui că este om însurat. Băi, te rog frumos.  Din ce lume vin eu și din ce lume vine ea… Cum să mă cobor? Nici moartă, poate să fie și mama lui. Venim și noi dintr-o lume, am muncit pentru un statut social pe pământul ăsta. (…)

Este interviul lui Kamara, ce Dumnezeu? (…) Eu de ce nu am greșit, să mă duc prin cluburi de noapte. Hai să avem și dovezi, la domnișoara sunt”, a spus Anamaria Prodan.

„Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare”

Cum l-a umillit Caciuc pe Reghecampf

Impresara a mărturisit că deși „mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare”, Corina Caciuc „nu vine vreodată în fața mea”. În plus, a dezvăluit și jignirile pe care aceasta i le-a adus lui Reghecampf.A vorbit despre ele încă de acum trei ani, când a izbucnit scandalul.

„Dacă eu văd mesaje de bătaie de joc de la această doamnă la adresa soțului meu. Prostule, dacă nu vin și spun. Mesaje pe mail în care îl umilește pe Reghecampf în așa hal. Sunt peste tot, le am eu de la Laurențiu Reghecampf.

„Laurențiu a plănuit tot”

„Dă-mi divorțul, crezi că eu sunt tâmpită, ești un bou”, a declarat Anamaria.

Îndrăgostit până peste cap de Corina Caciuc, Reghecampf nu a reacționat la umilințele la care Anamaria Prodan spune că a fost supus.

Ci doar încerca să aplaneze situația, spunându-i actualei iubite că „te fac vedetă, apari pe toate ziarele”. „Laurențiu a plănuit tot”, a pus Anamaria Prodan punctul pe I. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri