Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, eveniment monden la mormântul maică-sii. Ce i-a dat de pomană la parastasul ad-hoc

Anamaria Prodan, eveniment monden la mormântul maică-sii. Ce i-a dat de pomană la parastasul ad-hoc
Ziua de 7 ianuarie, când se sărbătorește Sfântul Ion, nu mai este un moment de bucurie pentru Anamaria Prodan de când iubita sa mamă a plecat la Ceruri. S-a întâlnit însă cu prietenii la mormânt.

Anamaria Prodan și-a cinstit mama așa cum trebuie și de Sfântul Ion, când Ionela Prodan își serba ziua de nume. Afacerista și prietenii s-au întâlnit la mormântul cântăreței.

Cimitirul Bellu unde este îngropată Ionela Prodan a fost de ziua Sfântului Ion plin de prietenii Ionelei Prodan, veniți la parastasul pe care Anamaria Prodan l-a făcut de ziua numelui mamei sale. Afacerista nu s-a uitat la bani și le-a împărțit oamenilor toate lucrurile bune pe care le iubea mama sa. De la suc de rodii, la caviar și struguri. Ca de fiecare dată, de pomana luxoasă s-a ocupat prietena Anamariei Prodan, Gabriela, supranumită „Regina întunericului”.

„Suc de rodii bea, caviar și multe alte lucruri”

„Am pregătit tot ce era mai bun la cerinţa Anei, care a vrut sa pună in pachete tot ce îi plăcea mamei sale. Strugurii, ce i-am mai pus? Rodiile, suc de rodii bea, caviar si multe alte lucruri.

Anamaria Prodan i-a făcut parastas de lux Ionelei Prodan de Sfântul Ion. Sursă foto: RTV

Brânză, așa a crescut ea la țară, foarte multe lucruri și oamenii să se bucure de acest pachet”, a spus Gabriela „Regina Întunericului”, partenera de afaceri a Anamariei Prodan.

„Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea”

Anamaria Prodan a mărturisit că va continua tot ce a început regretata sa mamă, punctând faptul că seamănă foarte mult cu Ionela Prodan. După ce a plecat de la cimitir, vedeta și-a invitat toți prietenii acasă, unde au mâncat și și-au amintit de una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare românești.

„Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea.

Avem același drum în viața. La tot semăn cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente. Zâmbesc și sunt foarte bine. (…) Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea.”, a spus Anamaria Prodan, pentru RTV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre