Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan i-a găsit poreclă lui Bebeto. Ce sacrificii face tânărul ca să fie în formă

Anamaria Prodan i-a găsit poreclă lui Bebeto. Ce sacrificii face tânărul ca să fie în formă
Fiul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătește să facă pasul cel mare. De când a divorțat de antrenor, afacerista i-a găsit lui Bebeto o altă poreclă.

Laurențiu Reghecampf Jr. vrea să devină un star și spune că e pregătit de orice sacrificiu. Bebeto face primul pas în lume anul viitor, spre bucuria Anamariei Prodan.

Adolescentul a mărturisit că se antrenează cât mai mult pentru ca în viitor să-și vadă visul împlinit și să ajungă un fotbalist de elită. Știe că drumul e greu, dar nu se dă în lături de la muncă. Așa că anul viitor fiul Anamariei Prodan va pleca în Germania să joace fotbal, conștient de faptul că „dacă vrem să ajungem profesioniști, trebuie să facem sacrificii”.

„Vacanța îmi strică programul”

Pentru a avea un viitor așa cum își dorește, are mare grijă de imaginea sa, o dietă de la care nu se abate, mănâncă sănătos și ascultă tot ce-i recomandă nutriționistul. Băiatul spune că tot anul până când începe vacanța are un program bine pus la punct, dar „vacanța îmi strică programul”.

Anamaria Prodan și Bebeto, lansare „Complotul bonelor”

Mama l-a poreclit „Prodănel”

De când Anamaria Prodan și Reghecampf nu mai formează un cuplu, nici cel mic nu mai e numit „Reghe junior”. Afacerista s-a gândit că cel mai bine i se potrivește „Prodănel”, așa cum îl alinta bunica, regretata artistă Ionela Prodan. De altfel, impresara spune că tânărul a moștenit foarte multe lucruri de la mama sa, iar ea e foarte mândră.

„Are de la ea totul, aplecare către artă, voce minunată, ambiție incredibilă”

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea Prodănel … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă și o mândrie de nedescris”, a povestit Anamaria Prodan. De altfel, adolescentul a demonstrat cât este de talentat cu puțin timp în urmă, când a filmat alături de mama sa pentru filmul „Complotul bonelor”, iar prestația sa nu a fost trecută cu vederea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre