Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan insistă că Roland Gavril îi e iubit, iar el zice doar de „avioane”: film, box, gală, femeie deosebită…

Anamaria Prodan insistă că Roland Gavril îi e iubit, iar el zice doar de „avioane”: film, box, gală, femeie deosebită…
El 37 de ani, ea, 51 de ani, dar asta nu-i împiedică, spune Anamaria Prodan să aibă relația pe care și-a dorit-o de multă vreme. Doar că bărbatul vorbește mai mult de box și gală.

Sunt 14 ani diferență între ei, dar pentru Anamaria Prodan nu pare să fie nici un impediment. Din contră, spune că iubitul care face box mai bine ca oricine, e „unicul”.

Anamaria Prodan e îndrăgostită, fericită și o spune lumii întregi. Susține cu tărie că Ronald este „un tip de bărbat pe cale de dispariție”, căruia nici prin gând nu-i trece să-i construiască „o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”. Și dacă Reghecampf a fost soarele ei, care a pălit între timp, Ronald este „unicul”. Boxerul nu a știut câți ani are, pentru că arată senzațional, de aceea atunci când i-a spus „a început să râdă și mi-a cerut buletinul”.

„Eu aveam niște idei preconcepute”

De când l-a cunoscut pe Ronald, sexy impresara spune că a scăpat și de ideile preconcepute legate de o relație de iubire cu cineva mai tânăr. Multă vreme și-a spus „că nu o să fiu cu cineva mai tânăr”, dar iată că lucrurile s-au schimbat, iar Ronald i-a spus „că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea pentru că îl cred un copil”.

Anamaria Prodan și iubitul la lansarea filmului „Complotul bonelor”

„Începutul unei călătorii incredibile”

În ceea ce-l privește pe tânărul boxer, poate că nu vrea să afișeze iubirea pentru Anamaria Prodan, sau, cine știe, poate că e timid. A scris însă un mesaj pe contul de socializare, cu ocazia lansării filmului „Complotul bonelor”, în care afacerista are rolul principal. ”Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

„Da, Ronald este iubitul meu”

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Stiu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, au fost cuvintele boxerului. În schimb, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a pus punctul pe I: „Da, Ronald este iubitul meu și este aici alături de mine”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre