Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan i-a pus poprire pe conturi lui Reghecampf, dar asta nu e tot. Impresara câștigă o nouă luptă

Anamaria Prodan i-a pus poprire pe conturi lui Reghecampf, dar asta nu e tot. Impresara câștigă o nouă luptă
După un an plin de stres și cuvinte grele aruncate din ambele părți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio oficial.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul cu scântei dar, în sfârșit, lucrurile au început să se așeze.

Anamaria Prodan i-a pus poprire pe conturi lui Reghecampf, dar asta nu e tot. Impresara câștigă o nouă luptă

Instanța i-a dat câștig de cauză Anamariei Prodan. Vedeta are voie în continuare să poarte și numele de Reghecampf. A fost una dintre dorințele afaceristei care i s-a împlinit. Ea a dorit acest lucru din două motive. În primul rând pentru că așa e cunoscută în întreaga lume, dar și pentru că e mama copilului său, care poartă același nume. Iar Judecătoria Buftea i-a făcut această mare bucurie. Dar asta nu înseamnă că Anamaria nu poate renunța la el, atunci când va dori.

„Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic”

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit un ban copilului lui

Pe de altă parte, unul dintre avocații care se ocupă de procesul fiicei Ionelei Prodan și antrenor, susține că Reghe are acum poprire pe conturi. Pentru că în doi ani și jumătate, de când a plecat de lângă familie, nu i-a dat nici un ban lui Bebeto. „Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară!

E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre