Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan își duce mai departe planul cu Roland Gavril. Ultima vizită la Bacău a fost ceva deosebit

Anamaria Prodan își duce mai departe planul cu Roland Gavril. Ultima vizită la Bacău a fost ceva deosebit
Impresara Anamaria Prodan își vede de treabă și își duce planul cu Ronald Gavril mai departe. Dovada este chiar ultima vizită la Bacău, care a fost cu totul și cu totul deosebită. Totul a fost imortalizat prin fotografii.

Anamaria Prodan își duce planul mai departe cu pugilistul Ronald Gavril. În urmă cu două săptămâni, impresara reușea să fie omagiată chiar de către Federația Română de Box, pentru sprijinul acordat pugilistului Ronald Gavril. Anamaria Prodan s-a ales atunci cu prima sa centură de box, chiar dacă nu practică acest sport decât ca și hobby ocazional. Ana a demonstrat practic că nu se descurcă bine doar când vine vorba de fotbal, ci îi sclipește mintea și la sporturile de contact. 

Ronald Gavril și Anamaria Prodan chiar și-au anunțat intenția de a organiza o gală în acest sens, undeva în vara anului acesta. Gavril, care este orginar din Bacău, are o carieră lungă și remarcabilă în box. Acesta a luptat atât în liga amatorilor, cât și a profesioniștilor. Succesul l-a dus pe boxer în Statele Unite, acolo unde s-a și mutat de ceva timp, chiar în Las Vegas. De altfel, Gavril a și semnat contract cu Mayweather Promotions în martie 2013, compania fondată de celebrul Floyd Mayweather Jr. 

Ronald Gavril, cetățean de onoare al orașului Bacău 

Ronald Gavril a fost numit Cetățean de Onoare al orașului Bacău
Foto: Instagram Ronald Gavril

Anamaria Prodan s-a orientat bine și cu siguranță că planul ei de a accesa și alte domenii în afară de fotbal merge de minune. Pe 29 februarie, Primăria Municipiului Bacău i-a acordat lui Ronald Gavril titlul de Cetățean de Onoare. Iar Prodanca a fost alături de pugilist, fiind implicată în proiectele acestuia. 

Gavril a primit cheia orașului
Foto: Instagram Ronald Gavril

Totul a fost împărtășit de cei doi pe Instagram, împreună cu un mesaj de mulțumire pe care pugilistul a ținut să îl transmită. În fotografiile apărute pe rețeaua socială, Anamaria Prodan și Ronald Gavril pozează mândri cu diploma pugilistului, dar și cu cheia orașului: “Sunt profund onorat și emoționat de decizia de a fi declarat Cetățean de Onoare al orașului meu Bacău”, și-a început acesta mesajul. 

Anamaria Prodan s-a bucurat de onoarea acordată pugilistului 

Anamaria Prodan s-a bucurat de onoarea acordată pugilistului
Foto: Instagram Ronald Gavril

Gavril și-a continuat mesajul, asigurând că, deși s-a mutat în Las Vegas, nu a uitat de orașul său natal: “Deși drumul vieții m-a purtat departe, prin Las Vegas, în inima marilor bătălii și victorii, Bacău rămâne acasă, locul unde totul a început pentru mine. Această recunoaștere mă umple de mândrie și responsabilitate. Promit să reprezint orașul și pe voi cu aceeași pasiune, indiferent unde mă duce viața. Vă mulțumesc pentru suport și dragoste!”

Impresara și Ronald Gavril au pozat mândri alături de grup
Foto: Instagram Ronald Gavril

Un mesaj a avut și impresara, care a recunoscut că a fost o zi emoționantă: “Zi emoționantă astăzi la BACĂU ❤️❤️❤️ @ronaldgavril declarat cetățean de onoare de către domnul primar @stanciuviziteulucian 🥇. Vă mulțumim domnule primar 💫 mulțumim domnule antrenor RELU AURAS ❤️ mulțumim comunității și tuturor celor care au fost alături de noi ❤️❤️❤️”, a ținut să transmită impresara. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre