Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan nu se joacă când e vorba de bani. Își va umple conturile din nou

Anamaria Prodan nu se joacă când e vorba de bani. Își va umple conturile din nou
Anamaria Prodan nu se lasă niciodată când la mijloc e imaginea ei de femeie puternică. Un fotbalist de la FCSB i-a greșit din nou și va plăti pentru asta.

Mijlocașul Valentin Gheorghe de la FCSB nu a respectat înțelegerea cu Anamaria Prodan și acum are mari probleme.

Anamaria Prodan nu se joacă când e vorba de bani. Își va umple conturile din nou

În vârstă de 25 de ani, Valentin Gheorghe, care era sub contract cu Anamaria Prodan a rupt unilateral contractul și a plecat să joace în Turcia. Anamaria Prodan s-a enervat îngrozitor și acum l-a acționat în judecată. Sexy impresara spune că îi va cere fotbalistului despăgubiri uriașe.

Potrivit informațiilor oferite de Barna Bolonyi, avocatul impresarei, Anamaria Prodan s-a gândit la despăgubiri în valoare de 350.000 de euro. „A fost mai bine și pentru mine, pentru partea financiară. Am vrut să fac o schimbare, să plec din țară. Sunt foarte încrezător, motivat, îmi doresc să reușesc. Salariul este aproape dublu acolo”, a mărturisit Valentin Gheorghe, după ce a plecat de la FCSB.

„Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor”

„A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc.  Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Așa s-a întâmplat și cu Dennis Man

La începutul anului trecut și Dennis Man i-a făcut figura Anamariei Prodan, extrema de la Parma plecând în Italia, după ce a rupt contractul cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. După ce a câștigat procesul în instanță, Dennis Man a trebuit să-i plătească Anamariei Prodan tot 350.000 de euro.

Impresara a dezvăluit și momente din cariera fotbalistului

În acea perioadă, Anamaria Prodan a vorbit și despre cariera lui Dennis Man, susținând că, dacă nu era și Gigi Becali, nu ar fi ajuns atât de cunoscut. „Este firesc să am câștig de cauză. Nu mai este nimic normal, normalitatea noastră e să furăm, să păcălim, să facem fel și fel de tertipuri să ieșim dintr-un contract, ceea ce nu se poate.

Noi, când am plecat la un drum, el fiind un copil la care nimeni nu se uita, pentru că e foarte greu, din milioane de copii buni, e greu să găsească un manager un talent și să îl aducă direct la Steaua București (n.r. FCSB), e foarte greu. Probabil că dacă nu aveam relația, fabuloasă la acea vreme, cu Gigi Becali, probabil rămânea pe la UTA și nu prindea nici echipa mare vreodată.

Dar, atunci când ne asumăm un contract și când eu, Anamaria Prodan, îmi tratez jucătorii ca pe propria familie și îi ajut în absolut orice, ca tu să ai un asemenea caracter și să pleci dintr-un contract doar de frica lui Becali sau mai știu eu orice frici…înseamnă că nu ești suficient de bărbat și te ține să plătești”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre