Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan nu se lasă. Îl târâie pe Reghecampf mai departe în proces

Anamaria Prodan nu se lasă. Îl târâie pe Reghecampf mai departe în proces
Laurențiu Reghecampf a câștigat prima bătălie din lunga luptă pe care o are cu Anamaria Prodan. Dar afacerista nu se lasă și a anunțat că va face apel.

Anamaria Prodan a primit o lovitură grea odată cu decizia pe care au dat-o judecătorii în procesul de defăimare pe care Reghecampf l-a intentat fostei soții.

Anamaria Prodan nu mai are voie să-l defăimeze pe fostul soț nici public, nici online

Anamaria Prodan l-a acuzat pe fostul soț de multe nereguli, printre care și faptul că ar fi manipulat bunuri comune. De data asta, oamenii legii au avut destule dovezi prin care câștig de cauză a avut antrenorul.

Potrivit oamenilor legii, afacerista nu mai are voie să facă nici un fel de afirmații defăimătoare nici în public și nici pe rețelele de socializare. De asemenea, Anamaria Prodan trebuie să plătească și daune morale în valoare de 5000 de lei, precum și cheltuielile de judecată, în valoare de 120 de lei. După ce sentința a fost dată, avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, a confirmat victoria.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe de manipulare

Reghe și Anamaria Prodan când formau o familie fericită

Prima luptă câștigată a lui Reghecampf a enervat-o cumplit pe Anamaria Prodan, care spune că nu se lăsa. Ea l-a acuzat pe fostul soț de manipulare și susține că va face apel împotriva deciziei judecătorilor. Afacerista nu acceptă că i s-a pătat imaginea și va lupta până în pânzele albe ca să-și demonstreze nevinovăția. Termenul pentru a face apel la Judecătoria Buftea este de 30 de zile.

„Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat”

De asemenea, Anamaria Prodan a pus pe instastory și un scurt mesaj pentru fostul soț. „Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată”, a scris Anamaria Prodan. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre