Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan rămâne încă măritată cu Reghecampf. Se pare că martorul „Dinte” a mințit la proces

Anamaria Prodan rămâne încă măritată cu Reghecampf. Se pare că martorul „Dinte” a mințit la proces
Pentru moment cel puțin, Anamaria Prodan rămâne măritată cu Laurențiu Reghecampf. Se pare că martorul „Dinte”, adus de către antrenor pentru a-i ține partea, a mințit la proces.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut termen pe 25 octombrie, în cazul procesului de divorț care durează deja de trei ani. Cu toate că se aștepta să iasă femeie divorțată de acolo, Anamaria Prodan rămâne încă măritată cu Reghe. Motivul? Martorul „Dinte”, paparazzi de profesie, ar fi mințit la proces. 

Reamintim că, așa cum Rețete și Vedete a scris deja, la termenul din 9 octombrie „Dinte” a venit ca martor din partea lui Reghe și a acuzat-o pe Anamaria Prodan de infidelitate. A susținut în fața instanței că impresara ar fi intrat în camera de hotel a lui Dan Alexa și i-ar fi tăiat toate hainele soției sale, într-un acces de furie. 

„Dinte” minte, spune avocatul impresarei 

Pe partea cealaltă, avocatul Prodancăi, Oleg Burlacu, spune că „Dinte” minte și a depus și dovezi în acest sens în fața instanței. Acum, paparazzi-ul, pe numele său Valentin Petrișor, este suspectat că a mințit sub jurământ, iar instanța a decis să investigheze clar dacă acesta a complotat cu Reghecampf pentru a depune mărturie mincinoasă. 

În ceea ce privește pensia alimentară, Valentin Petrișor a susținut în fața jurnaliștilor că Anamaria Prodan vrea 20.000-30.000 de euro pensie alimentară pe lună pentru școala privată la care învață Bebeto. În plus, acesta susține că impresara i-ar fi zis avocatului să „amâne” procesul, în scopul de a obține mai multe beneficii, probabil. 

Instanța a amânat pronunțarea divorțului 

În lumina documentelor depuse de avocatul Oleg Burlacu și pentru a analiza dacă, într-adevăr, „Dinte” a depus mărturie mincinoasă, instanța a decis amânarea deciziei până pe 11 noiembrie. 

Anamaria Prodan a depus documente în instanță, prin avocatul Oleg Burlacu, în care se arată că martorul „Dinte” a mințit în declarație

„Termen 25.10.2024 Reghecampf Anamaria vs Reghecampf Laurențiu Tribunalul Ilfov Dosar nr. 30005/94/2021 Amână pronunţarea la data de 11.11.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 25.10.2024”, se arată în soluția instanței publicată pe portalul instanțelor de judecată, conform presei. 

„Dinte”, arestat la Amsterdam în scandalul cu Natalia Mateuț 

Valentin „Dinte” Petrișor nu este deloc străin de scandaluri de profil. În 2011, ar fi ajuns pe mâna poliției olandeze în dosarul de fraudă care o implica pe Natalia Mateuț. Cei doi erau iubiți la acea vreme și făceau cumpărături de lux cu carduri clonate, în Amsterdam. 

Au fost amândoi arestați la ieșirea din hotel, iar ulterior a fost pornită o anchetă pe numele lor. La un moment dat, „Dinte” a povestit chiar el întâmplarea în mediul online. Acum, Valentin Petrișor riscă noi probleme cu legea, în cazul în care se va dovedi că a depus mărturie mincinoasă în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri