Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și-a cumpărat limuzină de lux 2 în 1. Pentru câteva mii de euro o puteți închiria și pentru morți și pentru vii

Anamaria Prodan și-a cumpărat limuzină de lux 2 în 1. Pentru câteva mii de euro o puteți închiria și pentru morți și pentru vii
Anamaria Prodan își vede liniștită de făcut bani, după despărțirea de Flavius Nedelcu. Afacerista s-a asociat recent la firma de pompe funebre a prietenei sale.

Cele două doamne au achiziționat recent și o super mașină, necesară bunei desfășurări a activității. E vorba de o limuzină de lux, cu lumini de discotecă pe tavan.

Anamaria Prodan și prietena sa, numită și regina întunericului, Gabriela Lucuțar s-au plimba prin oraș cu noua achiziție. Mașina adusă din Italia poate fi închiriată și pentru înmormântări dar și pentru petreceri pentru câteva mii de euro. Vedeta spune că Gabriela este cea care a făcut-o să nu-i mai fie frică de moarte și să înțeleagă că face parte din viața fiecăruia dintre noi.

Anamaria Prodan, parteneră într-o firmă de pompe funebre

„Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț”

“Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Anamaria Prodan alături de prietena ei, la bine și la rău

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat impresara pentru Click.

De ce s-a despărțit de Flavius Nedelcu

Recent, Anamaria Prodan și Flavius Nedelcu au spus adio relației de cuplu și au decis să rămână prieteni pentru toată viața. Cei doi au trimis un mesaj aproape identic pentru toți cei care-i cunosc.

Anamaria și Flavius Nedelcu s-au despărțit în cei mai frumoși termeni

„Flavius este este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un romantic care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre