Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și-a luat vacanță chiar și de la divorț. Impresara se bucură din nou de viață și lasă scandalul pe loc secund

Anamaria Prodan și-a luat vacanță chiar și de la divorț. Impresara se bucură din nou de viață și lasă scandalul pe loc secund
Anamaria Prodan a simțit nevoia să-și ia băiatul și să uite de toți și toate. O binemeritată vacanță e tot ce avea nevoie.

Iubitoare de lux, Anamaria Prodan a primit un dar de suflet care a bucurat-o imens. Prețul nu este accesibil oricui.

Anamaria Prodan și-a luat vacanță. Ce a făcut-o extrem de fericită în plin divorț

Tot scandalul din jurul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a obosit-o pe afaceristă, care a plecat cu Bebeto în Dubai. Ea a declarat pentru Fanatik că vrea să stea 14 zile și abia așteaptă să ia la rând cele mai frumoase piscine și să-și bucure sufletul. Cât privește pensia alimentară, blonda nu-și face probleme și îi lasă pe avocații ei să-și facă treaba așa cum știu cel mai bine.

”E o amânare până la terminarea procesului, apoi se va calcula retroactiv diferența de la 2.000 de euro până la cât spune legea că trebuie să dea. Nici acești 2.000 de euro nu îi plătește… Reghe nu a plătit niciun leu, el trage de timp doar pentru a nu plăti niciun leu copilului lui. Dacă tu ai ajuns, marele Reghecampf, să lupți împotriva copilului tău, în condițiile în care noi nu cerem nimic… El deschide proces după proces, nu am cum să cred că e așa”, a mărturisit vedeta.

A primit cadou un tablou realizat în întregime din cristale Swarovsky

Iubitoare de frumos, Anamaria Prodan s-a bucurat ca un copil atunci când a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri. E vorba de un tablou realizat în întregime din cristale Swarovsky, opera artistei Alexandra Văcăruși, preferata unor alte nume celebre precum Florin Salam, Narcisa Moisă, Luis Gabriel și mulți alții.

„Tabloul va sta la loc de cinste în casa mea”

”Este o prietenă dragă care mi-a făcut o așa surpriză plăcută… O iubesc și mulțumesc! Tabloul ei va sta la loc de cinste în casa mea”, s-a destăinuit Anamaria Prodan. La rândul ei, pictorița a afirmat că astfel de lucrări costă în jur de 2000 d e euro și a lucrat la opera de artă timp de câteva săptămâni.

”Este cadoul meu pentru ea, nu este primul, a mai primit lucruri de la mine. Tabloul este special pentru că implică destul de multă muncă. Fotografia este transformată într-o schiță, din puncte, minuscule, pe care se pun cristalele. Am montat 11.520 de cristale pe tablou”, a afirmat Alexandra Văcăruși.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre