Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și noul iubit sunt bine-mersi, chiar dacă au anunțat ruperea relației. Declarațiile lor spun totul

Anamaria Prodan și noul iubit sunt bine-mersi, chiar dacă au anunțat ruperea relației. Declarațiile lor spun totul
Veste șoc în showbizz-ul românesc. Anamaria Prodan și iubitul s-au despărțit. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dat un mesaj pe rețelele de socializare, iar bărbatul i-a urmat exemplu.

Anamaria Prodan nu a avut noroc nici de data asta. Vedeta și actualul iubit, Flavius Nedelea, alături de care s-a afișat recent nu mai formează un cuplu.

Anamaria Prodan a postat cu puțin timp în urmă un mesaj pe contul său de socializare, în care i-a mulțumit bărbatului pentru toate momentele minunate pe care le-au trăit împreună, precizând că va rămâne cu sufletul alături de el toată viața.

„Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți”

„Flavius este este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un romantic care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe contul său de socializare.

„Ești o femeie unică din orice punct de vedere”

La rândul său, Flavius Nedelea a postat pe contul de socializare un mesaj, aproape identic cu cel al femeii care spune că l-a făcut extrem de fericit. „ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENĂ PE VIAȚĂ.

Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și e tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever”, este mesajul de despărțire al lui Flavius Nedelea. Până în acest moment, nu s-a aflat care e motivul pentru care cei doi nu mai formează un cuplu.

Cu asemenea complimentări și vorbe drăgăstoase este limpede că cei doi nu suferă pentru despărțire. Pentru ambii se vor deschide alte orizonturi care îi va menține în atenția publicului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre