Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Serea și Adi Sînă au ajuns în instanță. Riscurile sunt mari pentru ei

Anca Serea și Adi Sînă au ajuns în instanță. Riscurile sunt mari pentru ei
Pandemia de COVID-19 a adus o criză financiară, care i-a pus pe mulți în dificultate. Adi Sînă și Anca Serea fac parte dintre cei care trec cu greu prin această perioadă, având mai multe probleme financiare.

Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată de complexul în care au locuit, din Cernica. Cei doi au fost chemați în instanță de către asociația de proprietari de la complexul rezidențial în care au locuit, într-un dosar care are ca obiect „pretenții”. Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe care reprezentanții asociației cred că Anca și Adi le-o datorează.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat. În urmă cu un an, Anca Serea și Adi Sînă se mutau alături de cei șase copii într-o vilă superbă din Cernica, în valoare de 500.000 de euro. Nu se știe dacă este proprietatea lor sau stau tot în chirie.

Dacă asociația din Cernica va câștiga procesul împotriva soților Sînă, ei riscă să fie executați silit, ba chiar mai mult decât atât. Să sperăm însă ca Adi Sînă să-și revină financiar, după ce va trece pandemia și să reușească să achite datoria.

„Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță”, a spus Adi Sînă în urmă cu un an.

Anca Serea a vorbit despre dificultățile financiare

Anca Serea a vorbit despre greutățile financiare pe care le întâmpină odată cu începerea școlii, asta pentru că este nevoie de rechizite, haine, dar și de plata lunară pentru școlile private.

„Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a spus Anca Serea.

La începutul lunii octombrie, Anca Serea a pierdut procesul cu școala privată la care învață doi dintre copiii ei, acolo unde adunase datorii de peste 3.500 euro.Anca Serea a câștigat în anul 2018 o parte din moștenirea fostului soț, după un proces lung. La nouă ani de la decesul soțului, a primit câștig de cauză în cadrul procesului pentru moștenirea lui Filip Poplingher.

Anca mai câștigă și câteva sume decente din aparițiile la diverse show-uri și apare des în reviste. Adi Sînă rămâne însă în domeniul artistic. După ce trupa de succes Akfcent s-a destrămat, acesta s-a concentrat pe diverse colaborări și a devenit compozitor și producător de muzică. Acesta și-a înființat în anul 2008 o firmă în care activează în domeniul „activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală’.

Fostul soț al Ancăi Serea, răpus de leucemie

Deși credea că și-au cunoscut marea dragoste, fericirea cuplului format din Anca Serea și Filip Poplingher a fost curmată după nașterea celor doi copii, David și Sarah.

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, mărturisea Anca, în urmă cu mai mult timp.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre