Victor Rebengiuc și Răzvan Lucescu au avut Covid. Spun prin ce au trecut

Victor Rebengiuc și Răzvan Lucescu au avut Covid. Spun prin ce au trecut
Actorul Victor Rebengiuc și antrenorul Răzvan Lucescu au fost infectați cu Covid și au trecut prin momente grele până când s-au vindecat. Ei au povestit ce simptome au avut și ce au făcut când s-au trezit atinși de această boală.

Victor Rebengiuc a povestit la Digi 24 că a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare şi a stat acasă, urmând un tratament prescris de medic. Are 87 de ani și s-a declarat un adept al respectării regulilor de protecţie.

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis, şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”, a spus maestrul Victor Rebengiuc.

Nu ştie cum s-a putut întâmpla infectarea deoarece și-a luat toate măsurile de precauție și a spus că nu simte nicio dificultate atunci când poartă masca de protecţie şi că este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii.

Întrebat de reporter ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”.

Răzvan Lucescu: „Au fost zile de chin mare”

Mărturisiri despre perioada prin care a trecut după ce a aflat că este pozitiv la COVID a făcut și Răzvan Lucescu, tehnicianul echipei Al Hilal. El a fost testat pozitiv cu coronavirus pe 16 noiembrie, a declarat prin telefon, duminică, într-o emisiune la DigiSport. Încă nu a făcut un nou test pentru a vedea cum stă, dacă acum e negativ, dar a spus că se simte mai bine.

Lucescu junior a povestit chinul prin care a trecut.

 “A fost o perioadă grea, urâtă, grea. Am avut noroc că n-am ajuns la spital, dar au fost 12 zile de chin mare. Aici protocolul spune că după zece zile, chiar dacă eşti pozitiv, poţi să ieşi din casă şi să mergi la antrenament. Nu am fost într-o stare fantastică, dar era această finală. Nu știu dacă sunt pozitiv acum, dar simptomele au dispărut şi astăzi a fost prima zi în care am simţit energia pe care ţi-o dă viaţa când eşti sănătos”, a spus Răzvan Lucescu a cărui echipă, Al Hilal, a câștigat sâmbătă Cupa Regelui Arabiei Saudite.

O vedetă a fotbalului – un divorț cu scântei și un nou mariaj început cu o aventură