Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta

Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta
Una dintre cele mai frumoase vedete ale României, Anca Țurcașiu, e o profesionistă. Indiferent prin ce probleme ar trece, aceasta își respectă fanii.

A primit o lecție pe care cu greu o va uita. Chiar și așa, Anca Țurcașiu nu s-a lăsat și a lucrat în condiții grele.

Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta

Cu ceva timp în urmă, Anca Țurcașiu a trecut printr-un moment foarte greu. Aceasta a căzut pe gresie și și-a rupt rotula. A fost o situație extrem de dificilă, mai ales că aceasta a trebuit să muncească, chiar dacă durerile au fost cumplite. Pentru că se descurcă în orice situație, a găsit repede soluția.

Vedeta a spus toată pățania în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a intrat în platou pășind cu mare grijă. Ce-i drept, a avut mare noroc, pentru că în urma acestui accident se putea trezi cu probleme și mai mari. Pentru o perioadă, vedeta este obligată să poarte orteză.

„Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta”

„Am căzut, într-o zi, pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă”, s-a destăinuit Anca.

“Am avut mult ajutor de la prieteni, de la băiatul meu”

Pe de altă parte, Anca spune că a fost nevoită să adapteze chiar și personajul pe care-l interpretează. Așa că l-a făcut… șchiop… ”La teatru, am adaptat-o și pe Dolores, personajul meu din piesa „Rude cu nevastă-mea”, am facut-o schioapă. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară.

Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre