Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, imagini inedite cu bărbatul pe care-l iubește „definitiv”. Și o declarație de dragoste

Anca Țurcașiu, imagini inedite cu bărbatul pe care-l iubește „definitiv”. Și o declarație de dragoste
După un divorț dureros, Anca Țurcașiu s-a reinventat. E mai frumoasă ca niciodată, mai încrezătoare și în viața artistei există un bărbat pe care-l adoră.

Recent, acesta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Anca i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Și și-a încântat fanii și cu câteva fotografii cu totul speciale.

„E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea”

Cel pentru Anca Țurcașiu ar face orice pe lume este tatăl vedetei, omul despre care spune că a învățat-o să iubească, care a avut întotdeauna un cuvânt bun pentru ea și datorită căruia este acum actriță. „El e tata. E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea. E cel care mi-a dat aripi să zbor! E cel pe care-l iubesc „definitiv”, așa cum spune el despre mine când își exprimă dragostea.

„Sunt atât de fericită că este”

Datorită lui sunt azi ceea ce sunt, pentru că în loc să-mi citească povești, seara la culcare, îmi citea poezii… Așa am ajuns actriță. Iubind poezia.

Anca Țurcașiu, cea mai frumoasă declarație pentru tatăl său

El e cel care întotdeauna a avut o vorbă bună, un zâmbet, o încurajare pentru toate situațiile prin care am trecut în viața asta…. Azi e ziua lui. Împlinește 86 de ani. Sunt atât de fericită că este. La mulți ani, tata! Te iubesc definitiv”, a fost mesajul Ancăi Țurcașiu.

A ajuns la psiholog

Deși este văduv de ani buni, tatăl Ancăi Țurcașiu a fost trup și suflet lângă fiica sa atunci când a divorțat. Pe de altă parte, pentru a-și reveni, vedeta spune că a apelat și la ajutorul unui psiholog. Iar acum e gata să iubească din nou. „Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor.

E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, s-a destăinuit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre