Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu încă nu se poate obișnui cu statutul de soacră mare. De bunică, nici nu poate fi vorba! „Tineretul din ziua de azi…”

Anca Țurcașiu încă nu se poate obișnui cu statutul de soacră mare. De bunică, nici nu poate fi vorba! „Tineretul din ziua de azi…”
Au trecut trei luni de când Anca Țurcașiu și-a căsătorit băiatul, dar ceva nu sună bine. Ce să se fi întâmplat cu vedeta?

Anca Țurcașiu își adoră băiatul și niciodată n-a spus un cuvânt nelalocul său despre actuala noră. Și, totuși, pare că nu e fericită.

Anca Țurcașiu încă nu se poate obișnui cu statutul de soacră mare. De bunică, nici nu poate fi vorba

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Anca Țurcașiu a adus în discuție și căsătoria fiului ei cu aleasa inimii sale. Artista a recunoscut că decizia acestuia de a se însura a luat-o prin surprindere și nici acum nu se poate obișnui pe deplin cu această situație. Pe de altă parte, ea spune că este mândră de decizia fiului și nurorii.

„Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta”

„S-a însurat. Nu știu ce să spun despre asta, pentru că m-a luat prin surprindere acest gest, cu toate că ei erau împreună de vreo doi ani de zile, dar decizia asta atât de fermă, radicală, ai fi crezut că e pusă pe seama unui copil care apare. Nicidecum. Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta. Asta a fost mirarea, că ei au luat această decizie fiind foarte determinați în acest sens.”, a spus Anca Țurcașiu.

„Nu mai vreau să mai cresc un copil”

Cât privește momentul în care va deveni bunică, cântăreața spune că nu e pregătită pentru un asemenea rol, în plus nu mai vrea să crească încă un copil. „Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”.

Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a spus Anca Țurcașiu, pentru Impact.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre