Anca Țurcașiu s-a filmat într-un costum de baie minuscul. E de necrezut cum poate să arate, însă ea spune că e simplu. Ne arată și marele ei secret

Anca Țurcașiu s-a filmat într-un costum de baie minuscul. E de necrezut cum poate să arate, însă ea spune că e simplu. Ne arată și marele ei secret
Anca Țurcașiu e un etalon în frumusețe și îngrijire. La 52 de ani, interpreta arată impecabil și, mai ales, nu datorită unor intervenții chirurgicale estetice. Artista e naturală și arată tuturor că secretul „tinereții fără bătrânețe” constă într-un gest banal.

Anca Țurcașiu s-a filmat în toată splendoarea, cu o lejeritate pe care rar o întâlnești la femei, cu atât mai mult în categoria celor trecute de prima tinerețe. Artista nu are niciun complex și știe că aspectul ei iese din tipare. Astfel că a pornit camera telefonului și s-a filmat într-un costum de baie minuscul, plimbându-se pe marginea piscinei.

După cum bine se știe, Anca adoră să stea la soare și rareori e văzută cu pielea nebronzată. Acest obicei însă nu i-a adus nici riduri adânci și nici pete pe piele. Din contră, îi aduce energia necesară pentru a pune în aplicare rețeta secretă a corpului perfect.

Anca Țurcașiu nu ratează niciun moment să facă mici exerciții de tonifiere. Fie că e acasă, fie că e la plajă, iubita câtăreață face câteva mișcări de bicicletă sau ridicări de picioare care să-i antreneze mușchii abdominali.

Din clipurile postate de aceasta pe tik tok e clar că are o educație vastă în sport și știe să execute corect mișcările, dar și cum să accelereze eficiența lor cu mici greutăți.

 

Anca Țurcașiu: „Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”

Deși e una dintre cele mai râvnite femei din România, cel care i-a fost partener de viață mai bine de două decenii nu a știut să o aprecieze. Artista a suferit enorm și a recunoscut că a avut nevoie de psiholog pentru a reuși să gestioneze situația așa cum scrie la carte. „Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate.

Pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, s-a destăinuit aceasta.

Care sunt cele mai mari frici ale artistei

Pe de altă parte, ea a povestit și care sunt fricile pe care toată viața le-a ținut în frâu. „Multe. Frica de singurătate, frica de înălțimi și spații deschise, telescaun, dacă era tot gol în jurul meu la un balcon, la etajul 30, nu puteam să ies pe balcon. Nu mai am nicio treabă. Mi-am înfrânt-o făcând lucrurile astea și spunându-mi că nu are ce să mi se întâmple. Toate fricile noastre știi de ce sunt legate? De frica de moarte.”, a mai spus vedeta.