Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, întoarce banii cu lopata! Asia Express 2024 îi aduce o sumă importantă în conturi

Anca Țurcașiu, întoarce banii cu lopata! Asia Express 2024 îi aduce o sumă importantă în conturi
Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson formează una dintre perechile care parcurg Drumul Zeilor, în cadrul Asia Express 2024. Cântăreața este scumpă la vedere, căci emisiunea îi aduce în conturi o sumă importantă.

Nouă echipe au acceptat sezonul acesta provocarea de a parcurge Drumul Zeilor din cadrul emisiunii Asia Express 2024, în scopul de a câștiga mare premiu în valoare de 30.000 de euro. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții au de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Printre vedetele care luptă pentru marele premiu se află și Anca Țurcașiu, care face echipă cu actrița Andreea Samson, cele două fiind și prietene bune de altfel. În afară de marele premiu, Anca Țurcașiu ar urma să încaseze și o sumă importantă pentru apariție. Remunerația cu siguranță o face pe artistă să fie „scumpă la vedere”. 

Anca Țurcașiu, plătita bine, dar mai slab ca Alexia și Aris Eram 

Conform surselor din presă, Anca Țurcașiu ar fi plătită cu 2.000 de euro pentru fiecare ediție din cele 11 în care apare. Practic, dacă ajunge în marea finală, ar urma să încaseze 22.000 de euro, cu precizarea că vedeta ar urma să intre în posesia banilor doar dacă va ajunge până în marea finală. 

Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson formează una dintre echipele ce merg pe Drumul Zeilor în cazul Asia Express 2024 Foto: Antena 1

Ceea ce este interesant este că nu e prima oară când onorariile încasate de vedete ajung publice. Anul trecut pentru apariția la America Express, atât Alexia cât și Aris Eram ar fi primit câte 2.500 de euro pentru fiecare ediție la care au participat. Practic, au fost mai bine plătiți Anca Țurcașiu. De asemenea, Alexia ar fi avut în contract și o clauză care stipula că indiferent dacă era eliminată prima din concurs, ar fi primit 10.000 de euro. Nu a fost însă cazul, căci a ajuns până în marea finală alături de fratele ei, Aris. 

Cu cât sunt plătiți cameramanii din Asia Express 2024 

Nici cameramanii care însoțesc fiecare echipă de vedete nu stau rău la capitolul remunerație. Efortul pe care aceștia îl fac pentru a ține pasul cu concurenții în timpul probelor este răsplătit cu o sumă deloc de neglijat. 

Alexia și Aris Eram ar fi primit individual câte 2.500 euro pentru fiecare ediție, deci mai mult decât Anca Țurcașiu

Conform informațiilor, aceștia câștigă între 5.500 și 6.500 de euro pentru un sezon de filmare. Având în vedere că filmările pentru sezonul 2024 durează 45 de zile, sumele încasate de cameramani reflectă volumul mare de muncă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre