Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Fodor, momente grele în Asia Express. „Concurenții au leșinat”

Irina Fodor, momente grele în Asia Express. „Concurenții au leșinat”
Fanii emisiunii „Asia Express” numără orele până când îi vor vedea pe concurenți în exercițiul funcțiunii. Irina Fodor a dat primele informații despre filmările din Thailanda, Malaysia şi Iondonezia, țările străbătute în acest an.

Asia Express” va debuta pe data de 1 septembrie 2024, de la ora 20.00 la Antena 1. Irina Fodor a mărturisit că va fi un sezon mai lung, cu multă aventură și a povestit și cât de greu le-a fost tuturor să reziste la vremea foarte caldă și umedă.

Irina Fodor: „Concurenții au leșinat”

„Au fost momente când mi-a fost frică pentru concurenți pentru că au leșinat din cauza efortului și a stresului. Dar au simțit că e experiența vieții și au făcut-o să conteze. Dar toți și-au asumat, mă uitam la cei cum le luceau ochii de a vrea să descoperi, de a vrea să cunoști”, a mărturisit Irina Fodor.

„Părul l-am ținut doar prins din cauza umezelii și a căldurii infernale”

Dacă anii trecuți părea că soția lui Răzvan Fodor și-a luat tot șifonierul în Asia Express, anul acesta prezentatoarea spune că s-a oprit doar la trei valize.

„Am plecat cu bagaje mai puține, vreo trei valize, am avut haine vaporoase. Părul nu stătea, am încercat bucle măcar, nimic. Așa că am avut doar părul prins, din cauza umezelii și a căldurii infernale”, s-a destăinuit Irina, invitată în emisiunea Observator de la Antena 1.

Cine sunt concurenții „Asia Express”

Concurenții din acest an ai show-ului „Asia Express” sunt Anca Țurcașiu alături de prietena ei, actriţa Andreea Samson, Mihai Găinuşă şi colega lui de la radio, Oana Paraschiv, Nicolai Tand şi Sorin Brotnei, adică naşul şi finul.

S-au „luptat” pentru premiul cel mare și Betty Salam, alături de soţul ei, Cătălin, cunoscuții comedianți Ioana State şi Mane Voicu, dar și content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiţă şi sora ei, Andreea.

Ultimele echipe au fost formate din Victor Slav şi iubita lui Selina, Adi Nartea şi prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu și cântărețul Andrei Ursu şi iubitul lui, Vlad Condurache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre