Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste bună pentru fanii show-ului „Chefi la cuțite”. Irina Fodor a făcut anunțul mult așteptat

Veste bună pentru fanii show-ului „Chefi la cuțite”. Irina Fodor a făcut anunțul mult așteptat
Show-ul culinar „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă ediție, cea cu numărul 14, la care au început deja filmările. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii a dat primele imagini.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” i-a făcut fericiți pe fanii celui mai iubit show culinar. Au început filmările la cel de-al 14-lea sezon.

După plecarea celor trei chefi prieteni, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, telespectatorii i-au primit cu suspiciune pe noii jurați. Dar s-a dovedit că sezonul 13 a fost un succes, iar Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu și-au câștigat simpatia publicului. Acum celebrii bucătari numără zilele până vor apare din nou în fața românilor, cu noi surprize.

Ce ținută a purtat Irina Fodor

Irina Fodor a dat vestea: încep filmările la sezonul 14 Chefi la cuțite

„Pornim!”, a spus Irina Fodor în dreptul unor imagini realizate în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”. Irina era foarte fericită și a optat și pentru o ținută drăguță. Vedeta, care e invidiată pentru felul în care arată, a purtat o pereche de pantaloni albastru deschis, pantofi albi și o cămașă albă cu două flori roșii pe guler.

Scărlătescu, Dumitrescu și Sorin Bontea au renunțat la „Chefi la cuțite” în septembrie 2023, cu puțin timp înainte ca filmările să înceapă.

Noi dezvăluiri despre MasterChef 2024

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se pregătesc pentru MasterChef 2024

Dar nici Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu stau degeaba. Prietenii se pregătesc să intre în pâine într-un alt proiect chef culinar de excepție, MasterChef 2024. Emisiunea unde fiecare farfurie va fi transformată într-o adevărată operă de artă va fi difuzată pe ProTV din această toamnă.

Într-un interviu acordat prezentatoarei Andreea Esca la începutul lunii iunie, Florin Dumitrescu a mărturisit că „este o surpriză și pentru noi, pentru că nici noi nu știm exact, exact la ce să ne așteptăm, pentru că mai avem puțin să începem filmările. Avem echipa de producție la Iași”.

„Bucătăria nu s-a născut în palate, tot în casele oamenilor a început”

La rândul său, Sorin Bontea a specificat că are emoții foarte mari, pentru că „simt că o iau de la început și nu știu ce se va întâmpla. Sincer, nu știu ce voi face, cum voi face, dar aștept cu nerăbdare, plin de emoție, primii concurenți”.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Scărlătescu, simpaticul bucătar a declarat că „bucătăria nu s-a născut în palate, tot în casele oamenilor a început, așa că e foarte interesant să vină ei la tine cu ce fac mai gustos acasă. Aia mi se pare mie spectaculos, că vin să arate ce fac. E cel mai bine”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre