Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam s-a transformat total și nu e vorba că s-a îmbrăcat precum Barbie. Imaginile care îi vor bulversa fanii

Anda Adam s-a transformat total și nu e vorba că s-a îmbrăcat precum Barbie. Imaginile care îi vor bulversa fanii
Anda Adam se pare că a descoperit dragostea adevărată în brațele noului ei soț, iar acest lucru i-a adus multă liniște. Vedeta e activă pe rețelele de socializare în timp ce, încet dar sigur, se transformă.

Anda Adam și iubitul său Yosif Mohaci s-au căsătorit chiar înainte de Crăciunul trecut. Vedeta spune că Yosif e bărbatul care o face cu adevărat fericită și pe care l-a așteptat întreaga viață. După ce cununia civilă a fost modestă și retrasă, cei doi motivând că au vrut să respecte postul Crăciunului, e de așteptat că nunta va fi una fabuloasă, pe măsura cererii în căsătorie de care a avut parte cântăreața.

Anda a fost cerută în căsătorie în Capadocchia (Turcia), cu baloane cu aer cald plutind în fundal. „El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătit.

Anda Adam a avut parte de una din cele mai romantice cereri în căsătorie

S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…  Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții, vă vom anunța”, a povestit, atunci artista, copleșită de emoție.

Anda Adam, transformare radicală

Zilele trecute, Anda Adam s-a întâlnit cu Eva Măruță în emisiunea tatălui ei. Iar cele două au executat un dans sincron foarte frumos. Pentru emisiune, Anda Adam s-a îmbrăcat precum Barbie, într-un outfit roz total, de parcă era desprinsă direct din film.

Fanii au admirat faptul că vedeta lor preferată e în ton cu trendul momentului, însă au mai remarcat un lucru. Și anume că Anda Adam s-a transformat. Se pare că traiul bun alături de noul ei soț îi priește, astfel că miniona vedetă s-a cam împlinit. Ce e drept, kilogramele în plus nu o dezavantajează.

Acest lucru e vizibil și în clipurile pe care vedeta le postează cu generozitate pe rețelele sociale: Anda Adam care, putem spune, cu certitudine, a devenit cu adevărat o femeie de casă și asta se vede.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre