Anda Adam nu se lasă. Le-a deschis proces proprietarilor casei din Bragadiru. Ce șanse are să câștige

Anda Adam nu se lasă. Le-a deschis proces proprietarilor casei din Bragadiru. Ce șanse are să câștige
Chiar dacă a pierdut procesul cu casa din Bragadiru, Anda Adam nu recunoaște că a fost învinsă și merge mai departe.

A fost evacuată din casa din Bragadiru, dar Anda Adam merge mai departe și a apelat la ajutorul justiției. Vedetă solicită 31.000 de euro.

Potrivit informațiilor oferite de avocatul Adrian Cuculis, aceasta nu are nici o șansă să câștige. Motivul? Ea a investit niște bani într-o casă care nu era a ei. Deocamdată, e a scos din portofel o sumă demnă de luat în seamă. E vorba de 6000 de lei, necesari pentru ca dosarul să intre pe rol.

„E vorba de îmbunătățiri voluptorii, ea era chiriașă acolo”

„Procesul privind evacuarea s-a terminat, decizia a fost definitivă, s-a judecat și apelul. Anda Adam a deschis un alt proces, în care le solicită clienților mei în jur de 31.000 de euro (1520000 lei), motivat de faptul că ea a făcut investiții în casa în care a stat.

Clientul meu le recunoaște în instanță, dar ea nu are cum să câștige. A făcut investiții în imobilul unei persoane de la care nu avea o promisiune fermă în legătură cu acea casă. E vorba de îmbunătățiri voluptorii, ea era chiriașă acolo. A plătit taxa de timbru, astăzi am văzut comunicarea. Termenul încă nu a fost stabilit”, a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru Cancan.

Care a fost motivul evacuării din casă

Anul trecut, Anda Adam a mărturisit că a primit cheia de la casă de la proprietari, a vrut să cumpere imobilul, dar aceștia s-ar fi răzgândit. „Am dorit să fiu anunțată din timp în legătură cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul.

Asta după ce, cu bună-credință, eu am p-rimit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo. Din partea lor nu a existat bună-credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu acestea în mână, mi-au cerut banii într-un timp foarte scurt”, s-a destăinuit artista.

Recomandarile noastre