Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, schimbare de ultimul moment înainte de nuntă. Artista a dat informații despre situația neplăcută

Anda Adam, schimbare de ultimul moment înainte de nuntă. Artista a dat informații despre situația neplăcută
29 iunie este o zi cu totul și cu totul specială pentru Anda Adam și partenerul său, Yosif Mohaci. Din nefericire însă, s-au schimbat planurile pentru nuntă.

Anda Adam a anunțat cu ceva timp în urmă cine vor fi nașii la nunta sa, dar asupra acestora s-a abătut o nenorocire. Planurile de nuntă au suferit schimbări.

Anda Adam și Yosif Mohaci erau extrem de fericiți când au anunțat că Tzancă Uraganu și soția sa vor fi părinții lor spirituali. Din păcate însă, manelistul trece prin momente grele după ce și-a îngropat nepotul și ceremonialul nășitului nu mai poate fi posibil.

Oana Radu, Mr. Juve și Florin Salam, printre artiștii care vor cânta la nunta Andei Adam

Pentru că mulți fani ai celor doi au aruncat zvonurile că ar fi existat o ceartă și de aceea lucrurile s-au schimbat, Anda Adam a dat toate explicațiile necesare. Cântăreața a menționat că Tzancă Uraganu rămâne „primul care va deschide seara… trebuia să ne fie naș”.

Tzancă Uraganu: „Veți rămâne finii noștri”

Anda Adam și Yosif, schimbări de planuri la nuntă

„Dar, având în vedere că sunt în doliu din cauza decesului nepotului lor, nu ne mai pot onora, din păcate, cu acest lucru”, a precizat Anda.

După concertul incendiar al lui Tzancă Uraganu, vor urma mulți alți artiști „Oana Radu, Mr. Juve, mai spre dimineață Florin Salam”.

La rândul său, Tzancă Uraganu a confirmat ceea ce a spus Anda Adam, dar a punctat faptul că „vă voi onora cu prezența și un program muzical, cadou pentru voi și veți rămâne finii noștri”.

Cealaltă pereche de nași de care Anda Adam a vorbit cu ceva timp în urmă că vor deveni părinți spirituali „nu sunt din România, dar sunt cunoscuți și ei”.

Yosif „vrea să plecăm doi și să ne întoarcem trei”

Luna de miere unde Anda și Yosif sunt nerăbdători să plece va fi de fapt un „turneu”, pentru că soțul „vrea să plecăm doi și să ne întoarcem trei”. „Ăsta este adevăratul motiv pentru care vrea o perioadă mai lungă pentru luna de miere, dar vedem, încă negociem cu perioada”, a mărturisit artista. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre